Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

637 τα μη κατοικήσιμα κτίσματα στη Μυτιλήνη

w16-203035w16-93136.jpg
Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

w16-203035w16-93136.jpg

 

 

Εξακόσια τριάντα επτά είναι τα μη κατοικήσιμα κτίσματα από τον σεισμό στη Λέσβο ενώ κατοικήσιμα κρίθηκαν 491 κτίσματα, σύμφωνα με τις συνολικά 1128 αυτοψίες που διενεργήθηκαν από την πρώτη ημέρα μέχρι σήμερα.

 

Από το σύνολο των αυτοψιών, 975 αφορούν κατοικίες, από τις οποίες 446 κρίθηκαν κατοικήσιμες και 529 μη κατοικήσιμες. Οι υπόλοιπες αφορούν σε επαγγελματικούς χώρους, ιερούς ναούς και λοιπά κτίρια και αποθήκες.

 

Νερό, γάλα, κρουασάν και φρυγανιές στους σεισμοπαθείς από αλυσίδα σούπερ μάρκετ

 

Μεγάλη ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της νότιας Λέσβου, μετέφερε σήμερα στη Μυτιλήνη μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, αποδεχόμενη σχετική πρόταση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων δια των προσκόπων της Λέσβου.

 

Συγκεκριμένα, σήμερα έφθασαν και ήδη παραδόθηκαν στο δήμο Λέσβου, τα παρακάτω προϊόντα: 9.500 μπουκάλια νερό 1,5 λίτρου, 14.000 κρουασάν, 2.100 κουτιά γάλα εβαπορέ και 1450 πακέτα φρυγανιές. Με την κίνησή της αυτή, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ καλύπτει μεγάλος μέρος των αναγκών σίτισης των σεισμοπαθών της Βρίσας, αλλά και των άλλων χωριών που χτυπήθηκαν από τον εγκέλαδο το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας.

 

Με ανακοίνωσή τους σήμερα το απόγευμα, οι πρόσκοποι της Λέσβου ευχαριστούν τις εταιρείες που φρόντισαν για την αποστολή και την μεταφορά των προϊόντων και επαναλαμβάνουν «πως είναι έτοιμοι να παρέμβουν, εφόσον και οπότε τους ζητηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες, σε όφελος της κοινωνίας, των ανθρώπων και του περιβάλλοντος του νησιού».

 

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας: γνωρίζοντας τον Ανώτατο Θεσμό: οι Πρόεδροι, το Κτήριο Τσίλλερ, το Εθνόσημο, τα Τάγματα Αριστείας
Όλες και όλοι στο Σύνταγμα!, του Κωστή Α. Μακρή
Το θανάσιμο αμάρτημα της αποχής, της Τζίνας Δαβιλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.