ΕΥ ΖΗΝ Πόρτα στη Δωδεκάνησο

6 Σεπτεμβρίου: “Δρόμος Νίκης 2018”. 2ος αγώνας Δρόμου από την 95 ΑΔΤΕ, την Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δ/σου & τον Δήμο Ρόδου

Spread the love

Η 95 ΑΔΤΕ, με τη στήριξη της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου και το Δήμο Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ) διοργανώνουν τον 2ο  Αγώνα Δρόμου Μεσαιωνικής Τάφρου Ρόδου με τίτλο “Δρόμος Νίκης 2018”, αποστάσεως 5000μ, την Πέμπτη 06 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:00, με αφετηρία το Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου.

Στον Αγώνα μπορούν να συμμετέχουν δρομείς από τις Ένοπλες Δυνάμεις (Στρατός Ξηράς, Ναυτικό, Αεροπορία) , τα Σώματα Ασφαλείας, (Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική), ανεξάρτητοι δρομείς, ελεύθεροι ασκούμενοι, αθλούμενοι άλλων αθλημάτων και μέλη κοινωνικών ομάδων.

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Δρόμου Νίκης 2018 και συγκεκριμένα στον χώρο της αφετηρίας (Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου), θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας καθώς και φαρμάκων τα οποία θα προσφερθούν στην Ιερά Μητρόπολη Ρόδου-Φιλανθρωπική Δομή «ΜΕΡΙΜΝΑ» μετά το πέρας της εκδήλωσης. Παρακαλούμε όποιον επιθυμεί, σε εθελοντική βάση να στηρίξει την προσπάθεια κατά την ημέρα της διεξαγωγής του Αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιδέα του αθλητικού ιδεώδους για τον “Αγώνας Νίκης” ξεκίνησε επί Διοικήσεως της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγου Νικόλαου Χιονή, νυν Διευθυντή των Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ.

Δηλώσεις συμμετοχής για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος στον αγώνα δρόμου μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι και την ημέρα της διεξαγωγής  από τις 16.45 ως τις 17:45.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται όπως παρακάτω :

Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας στα αρμόδια γραφεία των Μονάδων – Υπηρεσιών τους.

Λοιπές κατηγορίες στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου, υπόψη του τεχνικού συμβούλου, Διακονικόλα Σάββα, τηλ.-fax: 2241030145, email: [email protected].

Από την 95 Ανώτερη Διοίκηση

Ταγμάτων Εθνοφυλακής

 

SHARE
RELATED POSTS
Φράσεις πιο δυνατές από το «σ’αγαπώ», της Μαρίνας Μόσχα
AFISA.jpg
Διεθνές Φόρουμ Πιάνου της κας Καίτης Καστρουνή
Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάϊο 2019, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.