Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Ολίγη από Μέσι και Λαζόπουλο…του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love
 
Με την επιστροφή των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και του Λάκη Λαζόπουλου, κάποια χαραμάδα ενδιαφέροντος άφηνε, χθες Τρίτη, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, αλλά –τελικά- ήταν μία από τα ίδια. Το ματς από το Μάντσεστερ (μέσω της Nova) μεταξύ της Σίτι και της Μπαρθελόνα, ελάχιστα δικαίωσε την φήμη των παικτών οι οποίοι μοιράζονται μάτσα πετροδολάρια (οι Αγγλοι από τον ιδιοκτήτη της ομάδας τους μέγα σεϊχη του Κατάρ και οι Καταλανοί μέσω της διαφήμισης στην φανέλα τους…) Κάποιες ενέργειες του Μέσι –προφανώς για να στηρίξει ο διάσημος Αργεντινός τον νέο προπονητή που είναι επιλογής του- και σημειώθηκε η νίκη. Από το παιχνίδι αυτό δεν θα μείνουν πολλά πράγματα να θυμούνται οι τηλεφίλαθλοι, περιμένοντας (άλατις!) τον Θρύλο την προσεχή εβδομάδα απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

 

 

 

Ο Λαζόπουλος έστησε το ‘τσαντίρι’ του στο μεγαλοπρεπές και ιστορικό βέβαια Δημοτικό Θέατρο της Πλατείας Κοραή του Πειραιά, προσπάθησε να προσφέρει γέλιο στο κοινό του, εντούτοις αυτή τη φορά έλειψε και το χιούμορ και τα ευρήματα και το κέφι. Η παράσταση ήταν ‘ολίγη από Λαζόπουλο’ και μάλιστα εκτός κλίματος των εκπομπών του, αφού το βελούδο και οι πολυέλαιοι της αίθουσας δεν προσφέρονται για χαβαλέ. 
 
Ευτυχώς, πριν από αυτά τα δύο προγράμματα, η βραδιά ξεκίνησε –ΔΤ- με επεισόδιο της καταπληκτικής αγγλικής σειράς ‘Ο πύργος του Ντάουντον’. Εστω και σε επανάληψη, ήταν θέαμα που σεβόταν τον τηλεθεατή.
 

 
επικοινωνείστε στο [email protected] 

SHARE
RELATED POSTS
Ανίκανοι υπεύθυνοι, του Γιώργου Αρκουλή
Για την Διεθνή Ημέρα Πτήσης Ανθρώπου στο Διάστημα, του Κώστα Αρβανίτη
Ποιός πιστεύει σε αυτές τις Αγορές;, του Ηλία Καραβόλια

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.