Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Από πτώση άλλο τίποτα!, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Ετήσια συνδρομή: 150 ευρώ Paradise SPA & GYM (εντός Ξενοδοχείου Amilia Mare-Paradise, 4ο χλμ Ρόδου-Καλλιθέας).  Εντός πακέτου:  Xαμάμ, τζακούζι, σάουνα, οργανωμένο γυμναστήριο, pilates, brazilian boost, strong zumba, bodypump. Τηλ: 22410-62481 & 22414-01519

PARADISE SPA & GYM-ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ (FULL PACK): 150 ΕΥΡΩ

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

 

Την ώρα που διάφοροι μακαντάσηδες ασχολούνταν χθες όλη μέρα μέσω του Διαδικτύου (ακόμη και ένας φιλόσοφος!) με το άρθρο (για Θάνο Μικρούτσικο) του Χωμενίδη, αλλά και το ότι ο Ελληνας πρωθυπουργός παρακολούθησε αγώνα μπάσκετ στο Αμέρικα ή τι έγινε με τον Έλληνα Τομ Χάνκς και το άλλοτε ζεύγος Μπραντ Πιτ – Τζένιφερ Άνιστον στην τελετή απονομής των «χρυσών σφαιρών», μια ειδησάρα για την άθλια οικονομική μας καθημερινότητα έβγαινε από τα διάφορα επιμελητήρια της χώρας. Βάσει της οποίας είδησης, ο εορταστικός τζίρος του λιανεμπορίου έπεσε από 20 έως 30%. Κι’ αυτό, γνωμάτευσαν οι ειδικοί, επειδή δεν υπήρχες ρευστότητα στις τσέπες του αγοραστικού κοινού. Προφανώς είχαν προλάβει και αγόρασαν μετοχές!! Στο δημοσίευμα, υπήρχαν αναλυτικά οι αιτίες της πτώσης οι οποίες αφορούσαν άστοχες ενέργειες του κυβερνητικού επιτελείου, με κυριότερη ότι το κοινωνικό επίδομα των εορτών δόθηκε μόλις σε 250.000, δηλαδή στο 1/3 εκείνων που πανηγύρισαν με τον  περυσινό αστείο μποναμά του ΣΥΡΙΖΑ.

Και τώρα τι γίνεται; Οι έμποροι –λέει- περιμένουν πως και πως την 13η τρέχοντος μηνός, που θα ξεκινήσει μικρό διάστημα χειμερινών εκπτώσεων, πριν το θεσμοθετημένο των εκπτώσεων του Φεβρουαρίου. Ας μη μας κάνει εντύπωση, αφού οι ζωές μας, συνεχώς σε έκπτωση βρίσκονται (με τις αποφάσεις των πολιτικών, που αβασάνιστα ψηφίζουμε, αλλά ας προσέχαμε…)

 Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
ΑΜΕΑ για φτύσιμο (ως συνήθως…), του Γιώργου Αρκουλή
“Μακεδονία” Όμορφη και Ξακουστή…, του Γιώργου Σαράφογλου
Πριν γεμίσει λογαριασμούς το τραπέζι του Έλληνα, του Ηλία Καραβόλια

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.