Από το μπλογκ του Βαγγέλη

Βαγγέλης Παυλίδης: Flying Pigs

Αν και είμαι πια προετοιμασμένος όταν διαβάζω κείμενα της Χρυσής Αυγής δεν παύουν να με εντυπωσιάζουν η χυδαιότητα και η φτώχεια του λεξιλογίου τους. Τι να πει κανείς όμως. Τα γαϊδούρια γκαρίζουν, οι σκύλοι γαυγίζουν, οι πίθηκοι  πώς το λένε αυτό που κάνουν οι πίθηκοι… πιθηκίζουν, τέλος πάντων. “Ο καθείς και τα όπλα του”, που λέει ο ποιητής. Αυτά ξέρουν αυτά λένε.


Διάβαζα λοιπόν την επίθεσή τους στον Rodger Waters και μού΄ρθε στο μυαλό το περίφημο “Ιπτάμενο Γουρούνι”.. Το θυμάστε φαντάζομαι οι κάποιας ηλικίας… το Flying Pig, έμπνευση του Rodger Waters, που πήρε δρόμο μια φορά και το χάσαμε, ε; Και μού’ ρθε στο μυαλό κι εκείνο το τραγούδι του ίδιου, που λες και τό’ γραψε ειδικά για τους διανοούμενους Ναζί (διαβάζουν και Πλάτωνα, λένε. Χεχε! Λες να μαθαίνουν από κει την χρήση της Ελληνικής;).


Τέλος πάντων, παραθέτω το εμπνευσμένο μου δημιούργημα. Αφιερωμένο στον Rodger Waters, τους Pink Floyd και όλους τους μακρυμάλληδες και τους μουσάτους που γύρισαν και γυρίζουν τον κόσμο με όπλο μια κιθάρα και με όνειρο έναν κόσμο χωρίς μίση, πολέμους και βαρβαρότητα.


Βαγγέλης Παυλίδης
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του γελοιογράφου-σκιτσογράφου Βαγγέλη Παυλίδη


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Vangelis Pavlidis
Το κατοικίδιο – limerick – The Pet, του Βαγγέλη Παυλίδη
Vangelis Pavlidis
Σκόπια: γραμμή Μητσοτάκη – γραμμή Σαμαρά, του Βαγγέλη Παυλίδη
Vangelis Pavlidis
Ο φυλακισμένος – The prisoner, του Βαγγέλη Παυλίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.