Από το μπλογκ του Βαγγέλη

Είδες η ΔΕΗ;, του Βαγγέλη Παυλίδη

Spread the love

Αντιγράφω από την ιστοσελίδα ΑΙΡΕΤΟΣ
  
“Θυμάστε τις επανασυνδέσεις ρεύματος που έγιναν στις αρχές του χρόνου και στον… χορό μπήκαν και οι δήμαρχοι όλης της χώρας;
Θυμάστε πως χαιρετίστηκε η βοήθεια προς τους συνάνθρωπους μας που αδυνατούσαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ , με φράσεις όπως «κανένας πολίτης χωρίς ρεύμα»;

Θυμάστε πως μας έλεγαν ότι οι επανασυνδέσεις γίνονται χωρίς κανένα κόστος για τους αδυνατούντες να πληρώσουν το ρεύμα πολίτες;

Ε λοιπόν, τώρα ήρθαν οι λογαριασμοί ρεύματος και η ΔΕΗ φρόντισε να δείξει το κοινωνικά ευαίσθητο πρόσωπο της μοιράζοντας σε όλους τους λογαριασμούς το κόστος των επανασυνδέσεων.

Πληρώνουμε δηλαδή άλλο ένα χαράτσι- γιατί για χαράτσι πρόκειται- για να εξαργυρώσουμε την κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης.

Η χρέωση γίνεται στο κωδικό ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ. Χρέωση που έως τώρα κάλυπτε το μειωμένο τιμολόγιο στα νησιά και στους πολύτεκνους. Εκεί μπήκαν χρεώσεις που εκτόξευσαν τους λογαριασμούς.

Δεκάδες είναι οι καταγγελίες στον Αιρετό .

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένας αναγνώστης μας ο οποίος στον προηγούμενο εκκαθαριστικό λογαριασμό είχε χρέωση 16 ευρώ στις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ και τώρα εκτοξεύτηκε στα 92.72!”

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ
Τέσσερεις μέρες κλεισμένος στο σπίτι -ακόμα κι απόψε που οι άλλοι τσικνίζουν- με μια ίωση που μου έχει αλλάξει τα φώτα, είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω καλλιτεχνικό πατινάζ απο το Σόχι.
Τι ομορφιά, τι αρμονία, τι κίνηση, τι πάντρεμα αθλητικών και καλλιτεχνικών δυνατοτήτων, τι μουσική, τι ωραία υγιής ατμόσφαιρα!
Είναι πολύ πιθανό αυτή η καταραμένη ίωση να έριξε τις άμυνές μου, μπορεί η καταπόνηση να με μαλάκωσε. Μπορεί όμως και όχι. Πρέπει όμως να ομολογήσω πως δάκρυσα. Είναι μερικές φορές που αισθάνομαι αισιόδοξος για το μέλλον του ανθρώπινου γένους.


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του  σκιτσογράφου Βαγγέλη Παυλίδη

SHARE
RELATED POSTS
Vangelis Pavlidis
Άστεγος – TOMBLESS, του Βαγγέλη Παυλίδη
1.jpg
Κ.Τ.Ε.Ο. Δανειστών, του Βαγγέλη Παυλίδη
Vangelis Pavlidis
Η παράξενη γάτα – Behold, the peculiar cat, του Βαγγέλη Παυλίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.