Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Ο χώρος παρκινγκ πάρκο;

Spread the love

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας που έχει οριστεί από τον ΟΗΕ, η ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου συμμετέχει στην Παγκόσμια Δράση ‘’I am walking for roads safety’’. Την Κυριακή 19 Μαΐου 2013 στις 10.00 πμ στην πλατεία Δημαρχείου: «Περπατώ για την ασφάλεια στο δρόμο» η πρώτη εκδήλωση, ενώ θα ακολουθήσει μια πολυσύνθετη γιορτή στην πλατεία Δημαρχείου από τις 10 πμ-4μμ, με στόχο να είναι οι δρόμοι ασφαλείς για όλους.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ΕΥΘΥΤΑ θα γίνει απόπειρα να μετατραπεί η πλατεία Δημαρχείου από χώρο ενός απέραντου park(ing) σε πάρκο, γεμίζοντάς την με λουλούδια, με πράσινο, με ζωγραφιές, με μουσική, με παιχνίδια-σήματα του ΚΟΚ και κάνοντας χρήση των γυαλιών προσομοίωσης μέθης.

Από την πρόεδρο της ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου Ελένη Καρύδη

SHARE
RELATED POSTS
Συνεργασία με Αυστριακούς αξιωματούχους είχε ο Δήμαρχος Ρόδου
Δήμαρχος Φ. Χατζηδιάκος: “Η ομάδα ΖΕΥΣ του ΓΕΑ βρέθηκε στη Ρόδο με πρόσκληση του Δήμου, όπως λέει και η επιστολή τους. Σταματήστε την παραπληροφόρηση”
argyris.jpg
26 Οκτ: Προβολή του ντοκιμαντέρ για τον Αργύρη, θύμα της σφαγής του Διστόμου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.