Κτηνιατρική/Φιλοζωΐα

28 χρόνια φυλάκισης σε βασανιστή ζώων στις ΗΠΑ

Spread the love

 

 

 

 

 

Σιδηροδέσμιος, φορόντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και με πολυάριθμη αστυνομική συνοδεία, ο 25χρονος Jason Brown, οδηγήθηκε ενωπίον του δικαστηρίου, για να ακούσει την απόφαση του δικαστή, που τον καταδίκασε σε 28 χρόνια φυλάκιση, επειδή βασάνισε, σκότωσε και διαμέλισε 7 σκυλιά.

 

Ο Brown επικαλέστηκε εθισμό στα ναρκωτικά, για να δικαιολογήσει τις αποτρόπαιες πράξεις του. Ωστόσο, οι ένορκοι δε πείστηκαν, και το δικαστήριο τον καταδίκασε με την υψηλότερη δυνατή ποινή: 28 έτη φυλάκισης και δικαίωμα αναστολής μετά από 11 έτη.

 

Η αστυνομία, είχε εντοπίσει τον Brown σε δωμάτιο μοτέλ στη περιοχή του Reno στη Nevada, που το είχε μετατρέψει σε σφαγείο. Μάλιστα, κινηματογράφησε τα κατορθώματά του. Ο δικαστής Elliot Sattler που είδε τα βίντεο, δήλωσε σοκαρισμένος από όσα παρακολούθησε.

 

Καθ όλη τη διάρκεια της δίκης, ο Brown βρισκόταν υπό στενή αστυνομική προστασία, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, διότι δεν ήταν λίγοι αυτοί που απείλεισαν ευθέως τη ζωή του. Μέσα και έξω από τη δικαστική αίθουσα, επικρατούσε το αδιαχώρητο από εξοργισμένους πολίτες. Η ποινή που επέβαλλε ο δικαστής Sattler, είναι η μεγαλύτερη που έχει ποτέ επιβληθεί στα δικαστικά χρονικά των ΗΠΑ, για παρόμοια υπόθεση.

 

SHARE
RELATED POSTS
Ατιμώρητος από την Δικαιοσύνη ο 73 χρόνος που σκότωσε το κουτάβι στη Ρόδο!
P1010265.JPG
Μάγκυ, μάγκας, συγκάτοικος και σύμμαχος κατά του καρκίνου του μαστού!
Κατοικίδια και ανθρώπινη ψυχολογία, του Ιωάννη Χουρδά
1 Comment
  • TNI
    8 Οκτωβρίου 2015 at 05:41

    Κυριοι, η αναφορα πηγών σε δημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους, ειναι υποχρεωτικη και οχι προαιρετική.

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.