ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25/4/2016 – 1/5/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

 Σμάρω Σωτηράκη

 

 

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει κάτι πολύ θετικό αλλά δεν αποκλείεται να φέρει και το αίσθημα της απόλυτης απώλειας. Τα πάντα είναι θέμα διαχείρισης και από εσένα εξαρτάται το πώς θα αντιδράσεις στα γεγονότα. Μέχρι το Μ. Σάββατο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε ευνοεί, ιδιαίτερα εσένα που έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Ωστόσο, ο ανάδρομος Άρης και ο Ερμής που αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο από τη Μ. Πέμπτη, θα σε αναστατώνουν.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κράτησε μια πιο συντηρητική στάση στη δουλειά με σκοπό να συγκεντρώσεις τα απαραίτητα στοιχεία πριν δράσεις. Καλό θα ήταν να χαράξεις το πλάνο σου με σύνεση, προκειμένου να έχεις το απαραίτητο υλικό και τις συμμαχίες σου για να πραγματοποιήσεις αυτό που ονειρεύεσαι αργότερα, όταν ο Ερμής και ο Άρης θα έχουν επανέλθει σε ευθεία πορεία.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλά θα κάνω να προσέχω τη διαχείριση των οικονομικών μου γιατί αυτή την περίοδο μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα ή να καθυστερήσουν κάποιες πληρωμές μου.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 


ΕΡΩΤΑΣ: Αποφασίσεις να ικανοποιήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου αλλά, με τον Ήλιο στο ζώδιό σου και τον Ερμή που από την Μ. Πέμπτη θα κινείται ανάδρομα, δυσκολεύεσαι να μπαίνεις στη θέση των άλλων, εμμένεις σε μία συγκεκριμένη οπτική γωνία και θεωρείς ότι όλα πρέπει να γίνονται με τον δικό σου τρόπο. Ο ανάδρομος Ερμής σου ζητάει το ακριβές αντίθετο: να αναθεωρήσεις τις συμπεριφορές που είναι λάθος και να μετατρέψεις τα παθήματα του παρελθόντος σε μαθήματα για το μέλλον. Η Αφροδίτη που από το Μ. Σάββατο θα βρίσκεται στο ζώδιό σου θα βοηθήσει στο να συντηρηθούν οι ισορροπίες.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή τη Μ. Εβδομάδα καλό θα ήταν να μην ενδώσεις σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές, ακόμη κι αν σε προκαλέσουν, ακόμη κι αν έχεις δίκιο. Καλύτερα να κρατήσεις μια πιο συντηρητική στάση, μιας και αυτές οι μέρες με τις αργίες σου το επιτρέπουν.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσπαθήσω να μπαίνω στη θέση των άλλων. Ας κατανικήσω την τάση μου να είμαι υποκειμενικός/η.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Με τις όψεις που δέχεσαι, θα πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση, να ελέγχεις τα νεύρα και τις αντιδράσεις σου, προκειμένου να μη διαταράξεις τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή. Αν κάνεις μια καινούργια γνωριμία, καλά θα κάνεις να κρατάς μικρό καλάθι γιατί δεν αποκλείονται οι απογοητεύσεις. Με ανάδρομους τον Άρη και τον Ερμή (από τη Μ. Πέμπτη). είναι πιθανό να επιστρέψει στη ζωή σου κάποιος έρωτας του παρελθόντος και να σε αναστατώσει συναισθηματικά.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Φρόντισε να φυλάς τα νώτα σου γιατί μπορεί κάποιοι συνάδελφοι ή «φίλοι» να κινούνται παρασκηνιακά σε βάρος σου και να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Επίσης, μην αναλαμβάνεις περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που είσαι σε θέση να διεκπεραιώσεις. Οι παρεξηγήσεις, μέχρι το τέλος του Μάη, είναι πολύ πιθανές και μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδες καταστάσεις.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας μην εμπιστεύομαι στους άλλους προσωπικά μου θέματα εκτός αν είναι απολύτως αξιόπιστοι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Ήλιο, τον Ερμή (από τη Μ. Πέμπτη ανάδρομο) και την Αφροδίτη (από το Μ. Σάββατο) στο ευνοϊκό περιβάλλον του Ταύρου, αναμένονται ενδιαφέρουσες εξελίξεις καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν καινούργιες γνωριμίες, ενδιαφέρουσες συζητήσεις αλλά και κάποιες αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Απόλαυσε την εύνοια που έχεις αλλά μην πάρεις τώρα καθοριστικές αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή.

 

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Προσπάθησε να ξεκουραστείς λίγο αυτές τις άγιες μέρες και μην πας κόντρα στη ροή των γεγονότων. Παρακολούθησε τις καταστάσεις κι αν οι στόχοι σου δεν ευοδώνονται, μην επιμένεις. Ίσως η λύση κρύβεται κάπου αλλού. Οργάνωσε ένα planBγια να είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις όλες τις δυσκολίες και έχε υπομονή γιατί οι καθυστερήσεις και οι ανατροπές είναι στο πρόγραμμα με ανάδρομους τον Άρη και τον Ερμή.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αν κάποιο φιλικό μου πρόσωπο δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που εγώ επιθυμώ, ας αποφύγω τους καβγάδες, τις εντάσεις, τις απογοητεύσεις. Καλύτερα να σταματήσω να πιέζω τις καταστάσεις κι ας μη διστάσω να αλλάξω στάση απέναντί του.

 

 

ΛΕΩΝ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Τοξότη, η περίοδος είναι καλή για περιπέτειες μεγάλης έντασης αλλά μικρής διάρκειας. Με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Ουρανού στον Κριό, Μ. Δευτέρα και Μ. Τρίτη, δεν αποκλείονται οι κεραυνοβόλοι έρωτες. Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να ξεφύγεις λίγο από την πεζή καθημερινότητά σου και να περάσεις καλά με το ταίρι σου, προκειμένου να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα με ευχάριστο τρόπο.

 

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη κίνησή του τη Μ. Πέμπτη στον Ταύρο, τον τομέα της καριέρας σου, γι αυτό να προσέχεις τις κινήσεις σου. Ίσως να συμβούν γεγονότα που θα είναι δύσκολα ή ανατρεπτικά. Η έκβασή τους θα εξαρτηθεί από τον προσωπικό σου χάρτη και το πώς θα τα διαχειριστείς. Ευτυχώς ο Ήλιος και η Αφροδίτη (από το Μ. Σάββατο) θα βρίσκονται στο ίδιο περιβάλλον και θα συντελούν στο να διατηρούνται οι ισορροπίες.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας απολαύσω τις αργίες και, γενικότερα, το Πασχαλινό σκηνικό με τους αγαπημένους μου, οικογένεια, φίλους, ταίρι. Πρέπει οπωσδήποτε να φορτίσω τις μπαταρίες μου.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη κίνησή του στον Ταύρο τη Μ. Πέμπτη, γεγονός που πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου, ιδιαίτερα αν θέλεις να αναλάβεις την ευθύνη μιας σχέσης και να πάρεις σοβαρή στάση έναντι της προσωπικής σου ζωής. Τώρα είναι πιθανό να μπερδευτείς, να μπεις σε διλήμματα, να κάνεις λάθη συμπεριφοράς γι αυτό πρέπει να προσέχεις. Ευτυχώς στο ίδιο περιβάλλον βρίσκονται ο Ήλιος και η Αφροδίτη (από το Μ. Σάββατο), οπότε οι ισορροπίες θα συντηρούνται.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μέσα στη Μ. Εβδομάδα θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να οργανώσεις τις συμμαχίες σου, να φτιάξεις νέα πλάνα, να αρχίσεις να τα διανθίζεις με ιδέες και να προετοιμαστείς κατάλληλα για να δράσεις δυναμικά αργότερα, όταν ο Άρης και ο Ερμής δεν θα είναι ανάδρομοι. Ωστόσο, πρέπει να προσέχεις γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες παρεξηγήσεις, κακή συνεννόηση και διαφωνίες.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας ξεκουραστώ αυτές τις άγιες ημέρες, ας προσπαθήσω να φορτίσω τις μπαταρίες μου γιατί, από την άλλη εβδομάδα, με περιμένει πολλή δουλειά.

 

ΖΥΓΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Στην αρχή της Μ. Εβδομάδας η Αφροδίτη θα βρίσκεται ακόμη σε σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Κριό ενώ από το Μ. Σάββατο θα περάσει στον Ταύρο, το περιβάλλον που σχετίζεται με τον ψυχισμό και τη λίμπιντό σου. Θα τα καταφέρεις μόνο στην περίπτωση που δεν θα κάνεις αυτά που δεν θέλεις να σου κάνουν, θα περιορίσεις τις παρορμήσεις και τις επιθετικές σου συμπεριφορές, θα κατανικήσεις τον εγωισμό σου που σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι ο/η μόνος/η ειδικός/η στις σχέσεις…

 

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές, έρχονται στο προσκήνιο. Αν θέλεις την ηρεμία σου, σπεύσε να κάνεις τους απαραίτητους διακανονισμούς μέχρι την Μ. Τετάρτη γιατί, από την Μ. Πέμπτη, ο Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στον τομέα των οικονομικών σου και τότε θα είναι πιο δύσκολο να τηρήσεις τη συμφωνία που θα υπογράψεις.

 

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Άρη ανάδρομο στον Τοξότη, καλά θα κάνω να προσέχω όταν οδηγώ γιατί μπορεί να είμαι νευρικός/η στο τιμόνι και άρα επιρρεπής στο να κάνω κάποια απερισκεψία ή να είμαι απρόσεκτος/η.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Με τoν Ήλιο, τον Ερμή (ανάδρομο από την Μ. Πέμπτη) και την Αφροδίτη (από το Μ. Σάββατο) στον Ταύρο, το ζώδιο των σχέσεών σου, όλα είναι πιθανά. Αναμένονται αρκετά ευχάριστες στιγμές, ανανεωτικές καταστάσεις, φλερτ, γνωριμίες, διασκεδάσεις. Επίσης, στη σφαίρα του πιθανού είναι να επιστρέψει κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σου και να διεκδικήσει μια θέση στο παρόν σου, γεγονός που μπορεί να σε βάλει σε δίλημμα. Αποφάσισε τι πρέπει να κάνεις για να υποστηρίξεις τα θέλω σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο και τον ανάδρομο Άρη στον Τοξότη, πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις τις αντιξοότητες, τη σκληρή δουλειά και πιθανώς τις αδικίες που μπορεί να υπάρξουν. Το θετικό είναι ότι ξέρεις πώς να αντιδράς όταν όλα γύρω σου είναι άνω κάτω καθώς το μεγάλο σου ταλέντο είναι να διαχειρίζεσαι δύσκολες καταστάσεις.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω λίγο τα οικονομικά μου καθώς με τον ανάδρομο Άρη στον Τοξότη μπορεί να καθυστερήσουν κάποιες πληρωμές μου ή να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Μέχρι το Μ. Σάββατο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Κριό και παίζει καθοριστικό ρόλο στους έρωτές σου. Κεραυνοβόλοι έρωτες, περιπέτειες μεγάλης έντασης και μικρής διάρκειας, ύποπτα παιχνίδια, διεκδίκηση της ανεξαρτησίας σου. Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι οι ανάδρομοι Άρης και ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε εξωθούν στο να κάνεις την ενδοσκόπησή σου και να γίνεις πιο συνειδητοποιημένος/η στον αισθηματικό τομέα, να αναθεωρήσεις συμπεριφορές και επιλογές όταν και αν πρέπει, να μετατρέψεις τα παθήματα του παρελθόντος σε μαθήματα για το μέλλον.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σου, το πιο πιθανό είναι ότι θα αναγκάζεσαι να αναλώνεσαι σε πολλές δραστηριότητες καθώς θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές, αναβολές, καθυστερήσεις. Σου συστήνω να μην πιέζεις τις καταστάσεις και να προσπαθήσεις να βρεις λίγο χρόνο ξεκούρασης και ηρεμίας για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου καθώς, μετά το Πάσχα, θα πρέπει να δουλέψεις πολύ σκληρά.

 

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με την ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο μπορεί να καθυστερούν οι υποθέσεις μου, να μην μπορώ να κάνω ένα πρόγραμμα και να το κρατήσω, με αποτέλεσμα να γίνεται η καθημερινότητά μου πολύ πιεστική.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Οι διελεύσεις του Ηλίου, του Ερμή (ανάδρομος από τη Μ. Πέμπτη) και της Αφροδίτης (από το Μ. Σάββατο) στον Ταύρο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σου, είναι ενθαρρυντική για τα αισθηματικά σου καθώς ο Ήλιος τα ζεσταίνει και τα φωτίζει! Ωστόσο, ο ανάδρομος Ερμής σε κάνει υποκειμενικό και εγκυμονεί κινδύνους αν δεν είσαι σε άμεση σύνδεση με τον εσωτερικό σου εαυτό, έτοιμος/η να παραδεχθείς τα λάθη σου και να τα διορθώσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη ανάδρομο στον Τοξότη και τον ανάδρομο Ερμή, πρέπει να προσέχεις τους πάντες και τα πάντα. Καλό θα ήταν να φυλάς τα νώτα σου, να μην μπλέκεσαι σε «πηγαδάκια», να μην εμπιστεύεσαι προσωπικά σου θέματα σε άλλους γιατί είναι πιθανό να στεναχωρηθείς από το παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει σε βάρος σου.

 

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω την υγεία μου κι ας κάνω λίγη γυμναστική για να εκτονώνω την αρνητική ενέργεια.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Αν και το θέμα έρωτας μοιάζει να είναι δευτερεύον για σένα σε σχέση με άλλα αυτή την εβδομάδα, είναι στο χέρι σου να χαρείς ευχάριστες στιγμές αισθηματικού χαρακτήρα. Αν ο προσωπικός σου αστρολογικός χάρτης δεν προσβάλλεται, υπάρχουν οι προϋποθέσεις να περάσεις καλά, να χαρείς, να φλερτάρεις, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, ακόμη και να χτυπηθείς από τα βέλη ή να επιστρέψουν έρωτες του παρελθόντος στο παρόν…

 

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Ερμή ανάδρομο από τη Μ. Πέμπτη στον Ταύρο, Θα αναγκαστείς να αναλάβεις ένα πλήθος ευθυνών αλλά με τον Ήλιο και την Αφροδίτη (από το Μ. Σάββατο) στο ίδιο ζώδιο, το ευχάριστο είναι ότι τώρα έχεις πολλές ελπίδες να αμειφθείς για τους κόπους σου. Να θυμάσαι ότι ναι μεν κοπιάζεις πάρα πολύ αυτή την περίοδο, αλλά το Σύμπαν θα ανταμείψει τις προσπάθειές σου οπωσδήποτε, αργά ή γρήγορα, αρκεί να δουλεύεις σκληρά και να μην αποφεύγεις την ευθύνη.

 

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι αναθεωρήσεις φίλων ή στόχων ή στόχων και φίλων είναι στο πρόγραμμα. Έσο έτοιμος/η.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ήλιος, ο Ερμής (ανάδρομος από τη Μ. Πέμπτη) και η Αφροδίτη (από το Μ. Σάββατο) θα βρίσκονται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Ταύρου και σε ευνοούν, ιδιαίτερα αν επιδιώκεις μια σοβαρή σχέση, υπό τον όρο να είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις και την ευθύνη της. Αν, λοιπόν, θέλεις να δεσμευτείς, σκέψου σοβαρά με ποιον τρόπο θα το πετύχεις και τι είναι αυτό που θα ξεπεράσεις, θα διορθώσεις, θα θυσιάσεις για να υπάρξεις σε μια σχέση που να σε προάγει και να μην αντικατοπτρίζει τις ανασφάλειες αλλά τα προτερήματά σου.

 

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μέσα σε αυτές τις μέρες μπορεί να δεχθείς κάποια επαγγελματική πρόταση και μάλιστα από άτομο που δεν θα περίμενες ποτέ να σου προτείνει κάτι καλό. Μην τη θεωρήσεις αμελητέα. Να προσέχεις, ωστόσο, γιατί μπορεί μια συζήτηση που θα γίνει τώρα να υλοποιηθεί μετά το καλοκαίρι, όταν ο Άρης δεν θα είναι ανάδρομος. Προς το παρόν, πρέπει να προσέχεις και να αποφεύγεις τις τριβές με τους ανωτέρους σου στη δουλειά.

 

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω όταν ταξιδεύω, να μην ξεχάσω κάτι και ταλαιπωρηθώ και ας είμαι συνετός/η στην οδήγηση.

 

mikelcc.gr


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Σμάρω Σωτηράκη
Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 28/11 – 4/12/2016, της Σμάρως Σωτηράκη
Φεβρουάριο 2019 Αστρολογικές προβλέψεις, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου
Ιανουάριος 2020: αστρολογικές προβλέψεις για όλο τον μήνα, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.