Ανοιχτή πόρτα ΕΥ ΖΗΝ Πόρτα στη Δωδεκάνησο

25 βραδύκαυστες στολές από την ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ προς την Εθελοντική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Σαλάκου

Spread the love

 

Η Εθελοντική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Σαλάκου [ΕΘ.ΟΜ.Α.Κ Σαλάκου]  με μεγάλη χαρά χαιρετίζει την Χορηγία της Εταιρίας ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ, η οποία προσέφερε στην Ομάδα μας 25 βραδύκαυστες στολές υψηλών προδιαγραφών και μεγάλου κόστους, προκειμένου να ενισχύσει το έργο της ΕΘ.ΟΜ.Α.Κ Σαλάκου.

Αξίζει να τονιστεί ότι κατά την πρόσφατη συνάντηση με τους αρμόδιους φορούς που έγινε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ρόδου κου Χατζηδιάκου Φώτη η ΕΘ.ΟΜ.Α.Κ Σαλάκου και ο Πρόεδρός της Παναγιώτης Εγγλέζος τόνισαν ότι  ζητούν τα τεχνικά μέσα από την αυτοδιοίκηση που θα συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη συμβολή τους, όπως στολές . Η ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ η Εταιρεία που συμβάλλει δραστικά στην Περιβαλλοντική Ευαισθησία, Καθαριότητα και Προστασία της Ρόδου στήριξε το αίτημα της Εθελοντικής Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών Σαλάκου. 

Ακολουθεί το μήνυμα του κου Παναγιώτη Εγγλέζου:

“Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της εταιρίας κο Ιωάννη Γλυνό που παρέδωσε τις στολές στα 25 μέλη της Ομάδας μας στη Σάλακο, την Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 καθώς και τους συνιδιοκτήτες της ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε, κ. Βρούχο και κ. Μπράτιτση για την καταλυτική συνεισφορά τους στο έργο της ΕΘ.ΟΜ.ΑΚ για την προστασία του νησιού μας!”

 

SHARE
RELATED POSTS
Άριστη εφαρμογή. Υψηλή προστασία, του Νίκου Βασιλειάδη
Συναινετικός συνοδευτικός μεζές, του Αλέξανδρου Μπέμπη
17629856_1915960965355380_3546816518875053177_n.jpg
Στη Ρόδο ο Σταύρος Θεοδωράκης στις 8 Απριλίου 2017

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.