Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Χάλκινο στο Παγκόσμιο Ζίου Ζίτσου για τον 14χρόνο Άγγελο Φλαμπουριάρη

1406278364.png
Spread the love

 

1406278364.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 Γιατί η σπουδαιότερη επένδυση είναι τα παιδιά μας

ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

  

 

 aggflamp.jpg

Πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα της Κύπρου από τις 16 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου U 15 & 13 Senior και το 13ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου. Πεντακόσιοι ογδόντα (580) αθλητές από είκοσι ένα (21) χώρες συμμετείχαν στους αγώνες.

 

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου U 15, ο Άγγελος Φλαμπουριάρης, μαθητής της Β΄ τάξης του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», ανακηρύχθηκε τρίτος παγκόσμιος πρωταθλητής και κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική επιτυχία. Με το χάλκινο μετάλλιο του Άγγελου αλλά και με των υπολοίπων παιδιών από την Ελλάδα, η χώρα μας κατετάγη 1η σε συγκομιδή μεταλλίων ανάμεσα στις συμμετέχουσες χώρες.

 

Επισημαίνεται ότι το Ζίου Ζίτσου είναι η πολεμική τέχνη των Σαμουράι, για μάχες σώμα με σώμα. Το χρησιμοποιούσαν σε μάχες για να βγάλουν τους αντιπάλους εκτός μάχης με λαβές. Το Ζίου Ζίτσου χρονολογείται περίπου από τον 16ο αιώνα στην Ιαπωνία.

 

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά τον Άγγελο Φλαμπουριάρη για τη σημαντική διάκρισή του και του εύχεται πάντα επιτυχίες. Επίσης, συγχαίρει θερμά και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες.

 

 

 

aggelosflamp.jpg

 

 

SHARE
RELATED POSTS
15400389_597876230403589_1050324904771429117_n.jpg
Bazzar Σάββατο 10 Δεκεμβρίου από τη “Ροδαυγή”. Μάθε τι είναι η “Ροδαυγή”
Πέφτει σήμερα η αυλαία για το “Ποιος σκότωσε τον William” της “ΠράΞις”- Αξίζει να γελάσετε!, της Τζίνας Δαβιλά
IMG_6337.jpg
Ευπρεπισμός Ρόδου: Από τις απειλές στη συνεργασία- μεταφορά καντίνας από τα τείχη της Π. Πόλης

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.