Πόρτα στον Κόσμο

21η Σεπτεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ-Δωρεάν έλεγχος από την ΠΑΝΑΚΕΙΑ

platis_panakeia.jpg
Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

platis_panakeia.jpg

 

 

panakeia-logo.png

 

 

Με αφορμή τον παγκόσμιο μήνα για τη νόσο Alzheimer το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας ασθενών με άνοια “Αρσινόη” της “Πανάκεια” πραγματοποίησε δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών στον Αρχάγγελο (18/9), στο Παραδείσι (19/9) και απόψε στο σύλλογο συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Δωδεκανήσου.

 

Αύριο, 21/ 9 προσωπικό της “Πανάκεια” θα βρίσκεται στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης “Νεστορίδειο” από 09:00-13:00 για δωρεάν τεστ μνήμης, ενώ παράλληλα θα λειτουργεί περίπτερο στο Πεζόδρομο Πλαστήρα (δίπλα στο Ακταίον) για μετρήσεις σακχάρου και αρτηριακής πίεσης, καθώς και για ενημέρωση του κοινού, μέσω διανομής έντυπου υλικού.

 

Η μη κερδοσκοπική εταιρεία με επωνυμία Εταιρεία Ανάπτυξης Κοινοτικών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων «Πανάκεια» είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου και εδρεύει στη Ρόδο, με κύριο στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας και την εξυπηρέτηση ευπαθών κοινωνικών ομάδων στο Νομό Δωδεκανήσου.

 

Ιδρύθηκε το 2003 από το δρ. Πλατή Αναστάσιο, ψυχίατρο και επιστημονικά υπεύθυνο, και λειτουργεί ήδη αυτή τη στιγμή πέντε δομές υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Ξενώνας ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης «Μελίτη» Προστατευμένα Διαμερίσματα «Αργολίδα» & «Εν πλω» Κέντρο Ημέρας για άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα «Κορωνίς» Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας για ασθενείς με άνοια τύπου Alzheimer «Αρσινόη»

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
No “Me Too”!, by George Sarafoglou – του Γιώργου Σαράφογλου
Το βουνό δεν γκρεμίζεται με κουταλάκια, του Χρήστου Χωμενίδη
Διπλωματική γλώσσα που… σφάζει, του Αντώνη Η.Διαματάρη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.