Ανοιχτή πόρτα

2031…καλημέρα Γιώργο Φλωρίδη, του Πάνου Μπιτσαξή

Spread the love

•Απέναντι στον εντολέα μου ένα επιθετικό fund. Αποτοκο των μετοχοδανειων της Marfin και του Βγενοπούλου. Ιστορία μου αμαρτια μου. Από το 2007. Οι νομικες υπηρεσίες των fund είναι ζόρικος αντίπαλος. Ξεφτερια. Εχουν μάθει το απίθανο πλέγμα των διαδοχικών μεταβιβάσεων, διασπασεων, συγχωνευσεων, διαδοχών, μέχρι να φτάσει η απαίτηση στο fund. Το έργο έχει πλοκή. Με 45 βαθμούς και χωρίς άδεια καύσωνα , όπως στο δημόσιο (πλην των μαχόμενων υπηρεσιών του), μελετώ και γράφω ανακοπή εκτέλεσης. Ο Μηταράκης είναι στη Πατμο οικογενειακώς. Διαλογίζεται για την έφιππη αστυνομία υπό την Αγία σκέπη της Μονής. Βιάζομαι να αδειάσουν μέρες τον Αύγουστο και να πάρω ανάσα. Μαζί μου η ασκούμενη συνάδελφος Βάσια. Ξεφτέρι απέναντι στα ξεφτέρια των funds και της νομολογίας των τριών ημερών του Αρείου Παγου. Έχει κάνει μεταπτυχιακό επι του θέματος και με τροφοδοτεί με γνώσεις. Αντε θα τον σκίσουμε τον Άρειο Πάγο της λέω. Θα διαλυσουμε τον έρωτα του με τα funds. Προφανως κάνω χιούμορ καλοκαιρινό σαλτάροντας από τη ζέστη. Η ανακοπή εκτέλεσης, για τους μη νομικούς της παρέας, είναι το υστατο μέσο αμφισβήτησης της απαίτησης και της διαδικασίας. Δύσκολο ένδικο βοήθημα. Θελει λεπτή νομικη εργασία. Ουφ το τελείωσα.

•Χτες η Βάσια κατέθεσε στο Πρωτοδικείο την ανακοπή. Παίρνω στο what’s up το μήνυμα. Η ΔΙΚΗ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ για τις 14/1/2031. Απαντω στο καπάκι. Λαθος; Απάντηση ουδέν λαθος τότε μπαίνουν αυτά είναι γεμάτα τα πινακια. Τώρα πάμε για την «προσωρινή»διαταγή και την αναστολή. Αν τα κερδίσουμε θα ξαναδουμε το θέμα τότε. Αν χάσουμε, θα πάμε άκλαυτοι πριν δικαστεί το ένδικο βοήθημα. Τότε όμως Βάσια θα πάμε το θέμα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο είπα. Εκεί είμαι πιο ξεφτέρι από τα funds. Παραλειψη παροχης έννομης προστασιας. Νομικός περίπατος. Γέλια.

•Πήρα τηλ.τον εντολέα μου. 14/1/2031 του είπα. Τι; με ρωτάει άναυδος. Ναι του λέω στις 9 το πρωί θα είναι η δίκη. “Σημειώστε το γιατί δεν πρέπει να αργήσουμε.” Δεν ξέρω αν κατάλαβε το χιούμορ. Πιστεύω ότι μέχρι το 2033 θα έχει βγει και η απόφαση.

•Καλημέρα, Γιώργο Φλωρίδη. Καλή επιτυχία στη νέα ηγεσία της Δικαιοσύνης. Καλές ήταν οι επιλογες. Στην αυγή της 😤😂😂 😤τέταρτης τετραετίας Μητσοτάκη, εκεί πάνε τα πράγματα, αναμένω τις εξαγγελίες για την μεγάλη μεταρρύθμιση της Δικαιοσύνης. Το 2031.

SHARE
RELATED POSTS
Εικόνα παρακμής, του Γιώργου Αρκουλή
Παγκοσμιοποίηση της (άφρονος) αφθονίας (των ολίγων);, του Δρ Βασίλειου Μαστρογιάννη
llll.png
Γυναίκες με αναπηρία, του Νίκου Βασιλειάδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.