Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

“Ας ελέγξει ο κος Καμπουράκης το παράλληλο σύμπαν της δικής του πραγματικότητας.Ζει σε σύγχυση”-Απάντηση του Δημάρχου Ρόδου στον σχολιασμό του Α.Καμπουράκη

Spread the love

“Μάλλον ο κύριος Καμπουράκης σε πλήρη σύγχυση, ζει  στη δική του εικονική πραγματικότητα, σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν, από το οποίο εκ του ασφαλούς κρίνει τα πεπραγμένα της Δημοτικής αρχής.

Εμείς παρουσιάσαμε τον απολογισμό των πεπραγμένων (αυτών δηλαδή που έχουν πραγματοποιηθεί) του 2018, όσων συνεχίζουμε  εντός του 2019 αλλά και για τα επόμενα έτη.  Παρουσιάσαμε πράξεις, ενέργειες έργα και δεσμεύσεις.

Εκείνος ζει στον κόσμο του «θα» και στο «θα» παραμένει.

Το έργο που έχει παραχθεί, όπως και αυτό που έχει δρομολογηθεί με την δημοπράτηση ήδη 75 έργων ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΣΙΜΟ με εξασφαλισμένους πόρους, που συμπεριλαμβάνονται στο Αποθεματικό των 44.600.000 €, που πετύχαμε τα τελευταία 2 χρόνια (μάλιστα χωρίς το ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ.).

Του αποστείλαμε ήδη ηλεκτρονικά το έντυπο του απολογισμού των 140 σελίδων, και αν μπορέσει να το κατανοήσει, τον καλούμε σε ΔΗΜΟΣΙΑ συζήτηση επ΄αυτού.

Ας μη βιάζεται να προκαταβάλλει την κρίση του Ροδιακού λαού, ο οποίος σε λιγότερο από τρεις μήνες θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο απερχόμενος, ποιος ο επερχόμενος και ποιος ο προσωρινά διερχόμενος υποψήφιος Δήμαρχος.

Δυστυχώς για εκείνον, ο “Απερχόμενος Δήμαρχος” είναι και ο “Επερχόμενος Δήμαρχος”.

Ρόδος, 26-2-2019

ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ


Προηγήθηκε το δελτίο τύπου του Υποψήφιου Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, μετά τον απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής από τον Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο. Εδώ αναλυτικά ο απολογισμός της Δημοτικής Αρχής. Το δελτίο τύπου του κου Καμπουράκη ακολουθεί:

“Ο απερχόμενος Δήμαρχος έκανε μια παρουσίαση εικονικής πραγματικότητας.  Στη θέση ενός πραγματικού απολογισμού και μιας ειλικρινούς λογοδοσίας, παρουσίασε ένα εικονικό νησί και μια εικονική πόλη. Στόχος του μέσα από ωραιοποιήσεις και σχέδια επί χάρτου, να κρύψει την ανυπαρξία έργου και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις τύχες της Ρόδου.

Ο απερχόμενος Δήμαρχος  δεν μπορεί όμως να ξεγελάσει κανέναν. Όλοι οι Ροδίτες βιώνουμε την αδιαφορία και την ανικανότητα που κάνουν χειρότερη την καθημερινότητά μας και υποβαθμίζουν τη Ρόδο μας.

Η σημερινή απόπειρά του “να κάνει το μαύρο άσπρο” και να παραπλανήσει τους Ροδίτες δεν επιβεβαιώνει μόνο την ανεπάρκειά της απερχόμενης  Δημοτικής Αρχής, αλλά και την περιφρόνησή της προς την αλήθεια.

Την απάντηση για όσα ανέφερε ο απερχόμενος Δήμαρχος, αλλά κυρίως για όσα δεν έκανε, θα τη δώσουν οι πολίτες οι οποίοι έχουν πλέον αποφασίσει. Να βγουν μπροστά. Με δύναμη για τη Ρόδο!”

Ρόδος, 25-2-2019

SHARE
RELATED POSTS
Ο Έλληνας, του ΚΥΡ
Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης: “Διψήφιος ο αριθμός του ΠΑΣΟΚ στην Ευρωβουλή”-Απολογισμός του έργου του και προτάσεις συνεργασίας
Ελένη Καρύδη: “Παθητική και μοιρολατρική η μέχρι σήμερα αντιμετώπιση των τροχαίων ατυχημάτων”, της Μαρίας Χονδρογιάννη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.