Πόρτα στην Πολιτική

Φωτεινή Κουλούρη: υπηρεσιακή γραμματέας του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου

Spread the love

Μετά από πρόσκληση και επιλογή από το ΑΣΕΠ βάσει τυπικών και ουσιαστικών προσόντων, η κα Φωτεινή Κουλούρη τοποθετήθηκε υπηρεσιακή γραμματέας στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, θέση υπαγόμενη στον εκάστοτε υπουργό.

Έναν θεσμό που ανέδειξε η νομοθέτηση του Επιτελικού Κράτους του Ν. 4622/2019, με καθήκοντα  τη μέριμνα για την ομαλή και αποτελεσματική διοικητική και οικονομική λειτουργία των υπουργείων, καθώς και για τη σύνταξη του Σχεδίου Δράσης των υπουργείων και την παρακολούθηση της εφαρμογής τους, σε συνεργασία με τους αρμόδιους Γενικούς και Ειδικούς Γραμματείς.

Με μια μεγάλη διαδρομή και εμπειρία σε θέσεις ευθύνης στο Δημόσιο και προσφοράς στον χώρο της Υγείας και της Πρόνοιας, διοικητικός επιστήμων, διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές και προπτυχιακές σπουδές και πλήθος εκπαιδεύσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων της ως Προϊσταμένη Διεύθυνσης Οικονομικής Εποπτείας Φορέων Γενικής Κυβέρνησης του υπουργείου Υγείας. Όλα τα προαναφερόμενα αποτελούν εγγύηση ότι και στα νέα της καθήκοντα θα πράξει το μέγιστο και θα αφήσει το κοινωνικό της αποτύπωμα.

Το πρόβλημα διαχείρισης του Μεταναστευτικού-Προσφυγικού  είναι πλέον εθνικής σημασίας και αξίας για την Πατρίδα μας.  Με το αίσθημα της ευθύνης, του χρέους και της κοινωνικής αλληλεγγύης που την διακατέχει, είναι βέβαιο ότι θα υλοποιήσει το έργο της.

Η κυρία Φωτεινή Κουλούρη υπηρετώντας στο Υπουργείο υγείας είναι σταθερή συνεργάτης του Δρ Αναστάσιου Πλατή, ψυχιάτρου και Προέδρου της ΠΑΝΑΚΕΙΑ, επισκεπτόμενη σε κάθε εκδήλωση ή διοργάνωση την πρότυπη Δομή Ψυχικής Υγείας της Ρόδου και της  Δωδεκανήσου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Φωτεινή Κουλούρη είναι λάτρης της Ρόδου εδώ και πάρα πολλά χρόνια, διαμένει στη Ρόδο με την οικογένειά της σχεδόν κάθε καλοκαίρι, ενώ έχει αναπτύξει φιλικές και οικογενειακές σχέσεις με πολίτες του νησιού.

SHARE
RELATED POSTS
Άρχισαν τα σενάρια πρόωρων εκλογών, του Γιάννη Σιδέρη
Ο Τριαντενός Ποταμός και τα Ξενοδοχεία της Ιαλυσού, της Σμάρως Καμπουράκη
Προς Γ.Χατζημάρκο: αποκαλύψτε μας τον περ. σύμβουλός σας που χρωστά 135.717€ στο Δημόσιο και του δίνετε επιλεκτική ασυλία

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.