ΕΥ ΖΗΝ Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Υπερθεαματικό θαύμα από το “Ροδίων Παιδεία” – Η παράσταση “Mamma Mia” που έδωσε ρυθμό και χαρά!

Spread the love

Mamma mia

Σχολική Παράσταση;

Α…BBA!

 

 

– Ήταν υπερθέαμα! Το συγκλονιστικότερο όμως ήταν ότι υπήρξε καθολική συμμετοχή όλων των μελών της μεγάλης οικογένειας του «Ροδίων Παιδεία», επαληθεύοντας έτσι ότι το σχολείο δεν ψάχνει ταλέντα, αλλά ανακαλύπτει το ιδιαίτερο ταλέντο του καθενός. Συγχαρητήρια για την φαντασμαγορική και ταυτόχρονα συλλογική προσπάθεια!

– … αυτή η παράσταση που παρακολούθησα χθες βράδυ στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» από τα εκπαιδευτήρια «Ροδίων Παιδεία» με τη συμμετοχή των μαθητών και τον εκπαιδευτικών με άφησε άφωνο. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο για την εξαίρετη δουλειά που κάνουν ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!

– Πολλά-πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλους όσοι δούλεψαν για να απολαύσουμε εμείς όλο αυτό το θέαμα !

– Άξιοι όλοι οι συντελεστές, οι μαθητές, οι καθηγητές, οι μουσικοί, και βεβαίως το ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ. Παράδειγμα προς μίμηση οι εκδηλώσεις σας.

– Η σχολική χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από ένα σχολείο που πραγματικά αναδεικνύει αξίες. Απολαύσαμε μια παράσταση υψηλών προδιαγραφών. Αξίζουν σε ΟΛΟΥΣ πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

– Σε ένα σχολείο, όταν υπάρχει συνεργασία, οργάνωση, στόχος και πνεύμα θετικής διάθεσης, γίνονται θαύματα!

– Περάσαμε υπέροχα και τελείωσε η σχολική χρονιά με τον καλύτερο, μελωδικό τρόπο. Ευχαριστούμε πολύ. Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Τα εκατοντάδες σχόλια των γονέων και φίλων του σχολείου ήταν διθυραμβικά. Το κοινό που κατέκλυσε την Τάφρο ανταπέδωσε με τις ευχαριστίες και τις φιλοφρονήσεις του τη χαρά και την αισιοδοξία που εισέπραξε από τις μαθήτριες και τους μαθητές.

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, στις 20:30, στο θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη», τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» καλωσόρισαν το καλοκαίρι με μία θεατρική μουσική παράσταση βασισμένη στο musical “Mamma mia”.

Οι γονείς και οι φίλοι του σχολείου απόλαυσαν μια ρομαντική κωμωδία, με ευχάριστη πλοκή, πολύ κέφι και χορό, διανθισμένη από τη μουσική και τα τραγούδια των ΑΒΒΑ.

Η μουσική παράσταση είχε διασκευαστεί και σκηνοθετηθεί από την κ. Μυρσίνη Λενούδια, εκπαιδευτικό θεάτρου των εκπαιδευτηρίων. Η μουσική και τα τραγούδια της παράστασης αποδόθηκαν σε ζωντανή εκτέλεση από τα μουσικά σύνολα του σχολείου με την καθοδήγηση των δασκάλων μουσικής του σχολείου Γιάννη Χατζή (που είχε επιμεληθεί και τη χορωδία «Mamma mia»), Τάσου Αναστασιάδη, Leida Tahiraj, Ματίνας Μακέστα, Άντζελας Σπανού, Νεκτάριου Αυγενικού, Γιώργου Ξανθόπουλου και Eυανθίας Κρητικού (που είχε τη διεύθυνση της χορωδίας «Αρίων» και «Αnima»).

Τις ευφάνταστες και θεαματικές χορογραφίες επιμελήθηκε η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Μαρία Λεβέντη. Τα σκηνικά που σχεδιάστηκαν από την Ανδρομάχη Μπατζούκη δημιούργησαν το κατάλληλο περιβάλλον που βοήθησε τους θεατές να «ταξιδέψουν» στο νησί της Ντόνα ενώ τα κοστούμια που σχεδιάστηκαν από τον Ιωάννη Ρουμπέτη μάς «ταξίδεψαν» στο χρόνο.

Κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό, το κοινό συμμερίστηκε τις ανησυχίες της Σοφίας, συγκινήθηκε με τη σκηνή του αποχωρισμού μητέρας και κόρης, γέλασε με τους διασκεδαστικούς διαλόγους και απόλαυσε μια βραδιά γεμάτη μουσική, ρυθμό και χορό σε μια ξεχωριστή, «ηλιόλουστη» και ταυτόχρονα δροσερή παράσταση. Ήταν ένα θέαμα, γεμάτο φαντασία και δυναμισμό, με τον παλμό των θεατών να συντονίζεται με τους χορευτές, μετατρέποντας την Τάφρο σε μια  μεγάλη πίστα χορού!

SHARE
RELATED POSTS
10ο Παιδικό Φεστιβάλ Κιν/φου 2023 από την ΠΑΝΑΚΕΙΑ στις 8 & 9 Σεπτεμβρίου
Στο Δημαρχείο Ρόδου: συναντήσεις Φ.Χατζηδιάκου με Ευρωβουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, επενδυτές Κρητηνίας, Κύπριους Μασσάρων της Μεγαλονήσου
platinumvravefsi.jpg
Βράβευση του προσωπικού του Atrium Platinum από τον Tour Operator Jet 2 Holidays

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.