Αθλητικά/Αθλητισμό

Τώρα έμειναν επτά!, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Μόνο στη Ρόδο

Αποστόλου Παύλου 50, Βενετοκλέων, 

Pane di capo: Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ), Λεωφόρος Κρεμαστής & «Πηγές Καλλιθέας»

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Καλά τα πήγε ο Ολυμπιακός νικώντας κάπως ανέλπιστα (όσον αφορά το εύρος του σκορ), την υπερτιμημένη και από την στήλη Βικτόρια Πλζεν, οπότε σιγά σιγά αρχίζουν να μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους. Το δώρο για τα γενέθλια του ηγέτη –όπως είχε τονιστεί με έμφαση- πραγματοποιήθηκε από τους παίκτες (σκέφτεστε να είχαν περιοριστεί σε τίποτα μανικετόκουμπα ή κάποιο δεξί γάντι του μποξ από γνήσιο δέρμα;).

Πάμε παρακάτω: Ο προπονητής Μαρτίνς, έχοντας τονίσει στις προγραμματικές του δηλώσεις πως περιμένουν την ομάδα «οκτώ τελικοί», βλέπει τα βάσανα να μειώνονται κατά ένα, ενώ η επόμενη αντίπαλος, άπειρη εντελώς στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν θεωρώ πως φοβίζει τον «Θρύλο». Ονομάζεται Μπασακσεκίρ Τουρκίας, ομάδα που τερμάτισε στην δεύτερη θέση –πίσω από την Γαλατάσαραϊ- ενώ στα 9/10 του πρωταθλήματος έδειχνε ικανή για τον τίτλο, διατηρώντας την πρωτοπορία…

Κατά τα άλλα η ζεστή βραδιά στο Φάληρο κύλησε με κάποια αγωνία στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη, οι «ερυθροί» ήταν σαφώς ανώτεροι και με κορυφαίο τον αντίπαλο τερματοφύλακα (αστείες οι κινήσεις του στα δύο γκολ, όχι όμως και στο «αυτογκόλ» που δέχτηκε!)  επικράτησαν 4-0. Ένα σκορ εντυπωσιακό για ομάδα που δεν έχει ξεκινήσει επίσημα παιγνίδια στο ντόπιο πρωτάθλημα.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του. 

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

 

SHARE
RELATED POSTS
Οι πρώτοι έσονται έσχατοι, του Αλέξανδρου Μπέμπη
Κόμπλεξ ή σκοπιμότητα;, του Γιώργου Αρκουλή
Από τις ρεζέρβες της Βαγιαδολίδ…, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.