Αθλητικά/Αθλητισμό

Ο Βέλλιος ξεχωρίζει και μπράβο του!, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

 

Μόνο στη Ρόδο (Αποστόλου Παύλου 50 – Βενετοκλέων – Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ) – Λεωφόρος Κρεμαστής & «Πηγές Καλλιθέας»

 

Εξαιρετική αποδείχτηκε η επιλογή των υπευθύνων της (χθεσινής) «Αθλητικής Κυριακής» της ΕΡΤ να καλέσει στο πάνελ τον κυνηγό του Ατρομήτου (και για ένα φεγγάρι διεθνή) Απόστολο Βέλλιο. Η παρουσία αυτού του νέου από το ταπεινό Παλαιοχώρι Χαλκιδικής αποτέλεσε την έκπληξη για τους θεατές της εκπομπής, καθώς ήταν ένας απίστευτα καλός σχολιαστής, ειλικρινής, με καθαρή σκέψη και τολμηρό λόγο. Κυρίως δεν έδειξε να φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους (ειδικά σχολιάζοντας την παραπαίουσα εθνική μας ομάδα), το πόσο σοφότερο τον έκανε η συμμετοχή του σε πρωτάθλημα Αγγλίας κλπ. Ισως αυτή την στιγμή ο Βέλλιος να είναι ο πλέον καλλιεργημένος και θαρραλέος Ελληνας ποδοσφαιριστής. Ταυτόχρονα, ο παίκτης αυτός αποτέλεσε το «άλλοθι» μιας ακόμη βερσιόν της συγκεκριμένης εκπομπής, που και πάλι δεν απέφυγε την γνωστή της παθογένεια, δηλαδή την υποκρισία αλλά και το ψέμα, και να το εξηγήσω. Πριν ξεκινήσει η παρουσίαση των αγώνων, ο βασικός παρουσιαστής τόνισε –«για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις»…) ότι «ξεκινάμε με τον αγώνα που μόλις έληξε». Και, πράγματι, έδειξαν σωστά την ΑΕΚ, η ομάδα της οποίας είχε μόλις νικήσει την Λαμία στο «χωράφι» του ΟΑΚΑ. Ωστόσο, αντί –ως όφειλε- να ακολουθήσει στην εκπομπή το ρεπορτάζ από τον αγώνα της Ξάνθης (πρωτοπόρου-μην το ξεχνάμε), που επίσης είχε λήξει πριν λίγα λεπτά,  ιδού από…σαββατιάτικη κονσέρβα η νίκη του Ολυμπιακού!!! Προφανώς επειδή οι οπαδοί του «Θρύλου» έπρεπε να προηγηθούν, διότι πλαγιάζουν νωρίς, αφού Δευτέρα σηκώνονται πολύ πρωϊ για την δουλειά…Τελικά ο αγώνας της Ξάνθης ακολούθησε μετά από την επίσης «κονσέρβα» από τον σαββατιάτικο αγώνα στο Περιστέρι, εκεί όπου ο περυσινός πρωταθλητής ΠΑΟΚ δεν άξιζε τη νίκη, την οποία πήρε στην εκπνοή των καθυστερήσεων.

Φοβάμαι πως θα πρέπει να περιμένουν πολύ οι Έλληνες ποδοσφαιρόφιλοι σε ολόκληρη την επικράτεια έως ότου  απολαύσουν μια έντιμη σε προτεραιότητες αθλητική εκπομπή, η οποία συντηρείται ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ χρήματα.

ΥΓ: Αναμένονται, λέει, εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά το ρεζιλίκι των «πρασίνων» στη Χαριλάου. Ο,τι κι’ αν προκύψει, να θυμάστε πως Δώνης – Νταμπίζας είναι «αθώοι του αίματος» (μια και δεν μπορούν να ρίξουν στο τερέν τον Μέσι και τον Χάρυ Κέϊν…) Οι οπαδοί γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είναι ο κύριος υπεύθυνος για την «αιματοχυσία»…

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Όταν το VAR λειτουργεί α λα καρτ, του Γιώργου Αρκουλή
Τρίτωσε η αστοχία…, του Γιώργου Αρκουλή
Αντίο ρε παικταρά!, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.