Το σχόλιο της ημέρας

Το κουδούνι στο σχολείο, του Πάνου Μπιτσαξή

Spread the love

•Ενθουσιώδες το κείμενο της κ.Δομνας Μιχαϊλίδη για το κουδούνι του σχολείου και τα παιδιά στις τάξεις.

Με την ευκαιρία ομως ας θυμηθείτε ότι το κουδούνι χτυπάει και στη Σικινο και τη Φολεγανδρο και την Ανάφη κλπ.Χτυπάει για τα παιδια χτυπάει και για τους εκπαιδευτικούς.

Στέλνετε με 24 ωρη προειδοποίηση εκπαιδευτικούς στα νησιά.900 ευρώ μισθό.Τα εισιτήρια σπο τη τσέπη τους. Στέγαση; ας βρουν. Θα τους φιλοξενήσει ο παπας, ο δήμαρχος κάποιος τέλος πάντων. Αν όχι κάποια τρώγλη θα βρεθεί. Κάνε λογαριασμό κ.Δομνα. Να πούμε 200 το μήνα για το νοίκι της τρώγλης; Να πούμε, 20 ευρώ τη μέρα φαγητό αφού δεν έχει φουφού να μαγειρέψεις; Πήγαμε στα 800. Ε μένουν και 100 τι άλλο θέλουν; μα τα εισιτήρια; Μα τι θα πληρώνει το Κρατος εισιτήρια. Αν είναι δυνατόν.

•Με τι περνάτε εκεί την ώρα σας κ.Δομνα; Απορώ. Προφανως θα μου πείτε. Είναι άλλος αρμόδιος. Πολυ καλά λοιπόν με πείσατε. Μια στέγη για τους δημόσιους υπαλλήλους που έχουν αυτό το μισθό πόσο δύσκολο είναι να βρείτε έγκαιρα. Είχαμε φωτιές, πλημμύρες πράγματι. Αλλά εσείς εκεί στο Υπουργείο Παιδείας τι άλλο είχατε να κάνετε; Φιλοσοφια για την ποιότητα της εκπαίδευσης; Βεβαίως αλλά primum vivere deinde philosophare.

SHARE
RELATED POSTS
Περί “καρατομήσεως” του Διοικητή Τροχαίας Λαμίας και ευθύνης πολιτών, του Γιάννη Σιδέρη
Σαλιγκάρια, του Άρη Μαραγκόπουλου
Βασανίζοντας τους πολίτες…, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.