Το σχόλιο της ημέρας

Το ΚΚΕ και η Δευτέρα Παρουσία, του Πάνου Μπιτσαξή

Spread the love

Ο Πάνος Μπιτσαξής είναι ποινικολόγος και συγγραφέας του αυτοβιογραφικού-ιστορικού βιβλίου “΄Οταν το μέλλον έπαιζε κρυφτό..”

•Τα δόγματα στην ανθρώπινη διάνοια μετασχηματιζονται. Παίρνουν διάφορες μορφές.Οι πιστοί Χριστιανοί αναμένουν τη Δευτέρα Παρουσία με την οποία με κάποιο τρόπο, δεν ξέρω τις λεπτομερειες, θα μπει τάξη στα πράγματα υπό το φως μιας νέας κρίσης «ζώντων και νεκρών».

•Μια άλλη δευτερα παρουσία επαγγέλεται και το ΚΚΕ όπως μας εξήγησε χτες ο προσηνής και εύγλωττος Δημητρης Κουτσουμπας. Όλα θα λυθούν όταν η πλειοψηφική θέληση αναδείξει μια άλλη λαϊκή εξουσία που θα σχεδιάζει κεντρικα, σε μια Ελλάδα εκτός Ευρώπης που χτίζει μια δίκη της ευτυχισμένη πραγματικότητα. Ως τότε χρειαζεται υπομονη. Είναι βεβαιο πως η Δευτέρα παρουσία θα έρθει.

•Οι κάτοχοι των μεγάλων μυστικών είναι προνομιούχοι άνθρωποι. Ειναι φορείς της μεγάλης αλήθειας.Έχουν Μεσσιανική αποστολή. Να σώσουν όσους δεν καταλαβαίνουν την αλήθεια. Γιατί αυτοί που δεν την ενστερνίζονται δεν θα σωθούν στη Δευτέρα παρουσία. Έχουν τη δίκη τους αλαζονική αυτοπεποίθηση. Εμείς και οι Άλλοι.Ήτοι όσοι δεν καταλαβαινουν την μεγάλη ευτυχια της επαγγελιας είναι πλανεμενοι, λιγάκι πρόβατα. Αυτό ισχύει για το 90%.των Ελλήνων. Θα έρθει η ώρα που θα ψηφισουν όλοι ΚΚΕ.Ως τότε τίποτα, τίποτα καλό δεν μπορεί να γίνει. Γι’ αυτό η μόνη λύση είναι να ψηφίσουν τώρα ΚΚΕ.

SHARE
RELATED POSTS
Το “ξύλινο” αυγό της Ουκρανίας! – Ukraine’s “wooden” egg!, του Γιώργου Σαράφογλου, by George Sarafoglou
Αποθεώνοντας την μετριότητα, του Νικήτα Οικονόμου
Το μήνυμα της ημέρας: Δάσκαλος Πο

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.