Πόρτα στην Πολιτική

Τελικά με τους πολιτικούς δεν πλήττεις ποτέ!, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

 

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Με  ειρωνεία –αντί για έκπληξη σε βαθμό αγανάκτησης-  δέχτηκαν κάποιοι την πληροφορία (ή μήπως είδηση;) που έσκασε τις τελευταίες ώρες και που θέλει το πρώην «δεξί χέρι» του αρχηγού Ν. Μιχαλολιάκου Ηλία Κασιδιάρη να ετοιμάζει δικό του κόμμα. Μέχρι και συμβουλές του τύπου «Μα γιατί δημιουργεί δική του παράταξη, όταν θα μπορούσε άνετα να ζητήσει να τρυπώσει στο ακρο-δεξιό κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας;» Ακραία άποψη, θα μου πείτε, αν και –μεταξύ μας- δεν λείπουν από το γαλάζιο συντηρητικό (το λένε και φιλελεύθερο)  κόμμα του Μητσοτάκη μερικά «σταγονίδια» που το βιογραφικό τους κρύβει αρκετό «μαύρο». Εν πάση περιπτώσει, στην Δημοκρατία άπαντες έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν την είσοδό τους στο ελληνικό κοινοβούλιο. Εδώ  άλλοι μπήκαν με «ένα στρεμματάκι περιουσία» (όπως έπαιξε πρόσφατα) και συνεχίζουν να διανύουν πολιτική καριέρα ως ιδιοκτήτες δεκάδων διαμερισμάτων (με βάση των τελευταίο πόθεν έσχες)

Με την ευκαιρία Κασιδιάρη, θυμήθηκα εκείνη την αλήστου μνήμης επίθεσή του στην βουλευτή του ΚΚΕ Γαρουφαλλιά (Λιάνα) Κανέλλη σε ζωντανή εκπομπή του ΑΝΤ1 και τις γροθιές του ανδρός σε κυρία, ενώπιον του μετέπειτα προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος παρακολουθούσε ανέκφραστος και αμίλητος! Άραγε έχει μετανιώσει για την πράξη του ο υποψήφιος αρχηγός όσων έμειναν αδέσποτοι από την τελευταία αποτυχία της Χρυσής Αυγής; Το μέλλον θα δείξει.

* Στο μεταξύ, η Λιάνα Κανέλλη (δημοσιογράφος γνωστή για την τάση της να μη μασάει τα λόγια της), ακούστηκε από την αίθουσα της Βουλής, όπου συζητούνται από επιτροπές διάφορες υποθέσεις, να επισημαίνει στην πρόεδρο της επιτροπής (επίσης δημοσιογράφο) Σοφία Βούλτεψη την αποπνικτική ατμόσφαιρα στην αίθουσα και να θέλει να πληροφορηθεί πότε θα επισκευαστεί ο κλιματισμός, διότι «μήνα Ιούνιο δεν θα μπορέσουν να την βγάλουν καθαρή οι συνάδελφοι». Προσθέτοντας πως μία βουλευτής, προχθές λιποθύμησε από την αφόρητη ζέστη. Ποια ήταν η αντίδραση της προέδρου; Απλά συμφώνησε με την συνάδελφό της (στη δημοσιογραφία βεβαίως, αφού στην πολιτική δεν της το επέτρεπε το…πρωτόκολλο!)

Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Ηλίας Καραβόλιας
”Σκιώδης Τραπεζική: Η αράχνη των αγορών”, του Ηλία Καραβόλια
Οι μέλισσες νίκησαν τις ύαινες, του Σταύρου Θεοδωράκη
Ο Βοναπαρτισμός του Αλέξη και ο Μιθριδατισμός των βουλευτών του, του Γιάννη Σιδέρη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.