Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Συγχαρητήριες επιστολές του Δημάρχου Ρόδου Φ.Χατζηδιάκου στους κκ Ζηδιανάκη και Γ. & Χ. Μιχαλάκη

Spread the love

Προς: κ.  Μανώλη Ζηδιανάκη, Πρόεδρο του Συλλόγου ΑμεΑ Ρόδου

Αξιότιμε κ. Ζηδιανάκη, φίλε Μανώλη,

Σε συγχαίρουμε για τα βραβεία που η ΚοινΣΕΠ «Ασκληπειάδες» απέσπασε για τη συνεργασία της με την εταιρεία GEM Travel για τη δράση “Accessible Rhodes”.

Οι άοκνες προσπάθειές σου για την εξομάλυνση των ανισοτήτων που αντιμετωπίζουν τα Άτομα με Αναπηρία στη Ρόδο, και οι πρωτοποριακές ενέργειες μέσω της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «Ασκληπειάδες» αποτελούν οδηγό για ανάλογες κοινωνικές πρωτοβουλίες.

Ως Δήμος πάντα βρισκόμαστε δίπλα στα Άτομα με Αναπηρία υποστηρίζοντας δράσεις και υλοποιώντας ένα πρόγραμμα για να καταστεί η Ρόδος προσβάσιμη και φιλική, με παρεμβάσεις σε δημόσια κτίρια, υποδομές, και παραλίες.

Είμαστε στη διάθεσή σου για κάθε συνεργασία που μπορεί να βοηθήσει να καταστεί το νησί φιλικό και προσβάσιμο σε όλους τους ανθρώπους.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ

ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ


Ρόδος, 17-04-2019

Προς: κ. Γεώργιο Μιχαλάκη & κ. Χρήστο Μιχαλάκη

Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο  της εταιρείας GEM Travel

 Φίλε Γιώργο, Φίλε Χρήστο,

Σας συγχαίρουμε για τα δυο χρυσά βραβεία που απέσπασε η εταιρεία που εκπροσωπείτε στα βραβεία τουρισμού 2019, που διοργανώθηκαν από το Υπουργείο Τουρισμού, παρουσία του συνόλου των τουριστικών φορέων της χώρας. Οι βραβεύσεις αυτές επιβεβαιώνουν την ηγετική παρουσία του ομίλου σας στο χώρο του Τουρισμού στη Δωδεκάνησο και έρχονται ως συνέχεια του συνόλου των βραβείων που απέσπασε η GEM Travel το 2018.

Πέραν της επιχειρηματικής σημασίας της σύμπραξής σας με την Κοιν.Σ.Ε.Π «Ασκληπειάδες», παρέχετε μια ποιοτική επιλογή και διέξοδο σε όλους τους δυνητικούς επισκέπτες του νησιού με κινητικές δυσκολίες, ακολουθώντας τις επιταγές του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού σύμφωνα με τον οποίο “ο Τουρισμός αποτελεί ένα αναφαίρετο κοινωνικό δικαίωμα του κάθε ανθρώπου”.

Ο Δήμος Ρόδου ήταν πάντα κοντά στα Άτομα με Αναπηρίες και υλοποιεί πρόγραμμα για τη δημιουργία υποδομών ΑμΕΑ σε όλο το νησί, στις παραλίες και τους δημόσιους χώρους. Στην προσπάθειά σας να προβάλλετε τη Ρόδο ως έναν Παγκόσμιο Προορισμό για άτομα με αναπηρίες θα μας βρείτε συμμάχους, έτοιμους να συνεργαστούμε σε δράσεις που θα καταστήσουν το νησί μας περαιτέρω φιλικό και προσβάσιμο σε όλους τους επισκέπτες.

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πιθανή συνεργασία και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία για το μέλλον.

  Ο Δήμαρχος Ρόδου

  Φώτης ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

SHARE
RELATED POSTS
Εγκαταλελειμμένοι! – Abandoned!, του Γιώργου Σαράφογλου-George Sarafoglou
Για την κ. Δαβιλά και τις περιπέτειές της, του Μάνου Στεφανίδη
Γιατί διεκδικώ την Προεδρία; Για δίκαιη πατρίδα, δουλειές, ίσες ευκαιρίες για όλους, του Σταύρου Θεοδωράκη
Η ζωή δεν είναι ποιητική για τους ερμαφρόδιτους, του Σταύρου Θεοδωράκη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.