Ανοιχτή πόρτα Πρόσωπα - Αφιερώματα

“‘Επεσε” η αυλαία για τον αγαπητό ηθοποιό Κώστα Ευριπιώτη σε ηλικία 56 χρόνων

Spread the love
Πέθανε ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης, που μεταξύ άλλων έγινε αγαπητός στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική επιτυχία «Της Ελλάδος τα παιδιά»

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 56 ετών, ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης, που έδινε τους τελευταίους μήνες σκληρή μάχη για τη ζωή του, στο Σπηλιοπούλειο Ίδρυμα, όπου νοσηλευόταν από τα μέσα Φεβρουαρίου. Η περιπέτεια της υγείας του Κώστα Ευριπιώτη ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο περίπου. Ο ηθοποιός ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», όταν ξαφνικά βρέθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο όπου χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο.

Ο Ευριπιώτης γεννήθηκε στην Ηλιούπολη της Αθήνας το 1963. Ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα αδέλφια του και ο πατέρας του ήταν εργάτης. Στην ηλικία των 17 ετών είχε “χάσει” τον μεγαλύτερο αδελφό του, γεγονός που τον ώθησε στο να γίνει πιο εκφραστικός στη δουλειά του.Έκανε τα πρώτα του θεατρικά βήματα μαζί με τον ηθοποιό Νάσο Κεδράκα, ο οποίος είχε ένα θεατρικό εργαστήρι στη γειτονιά του, και τον παρότρυνε να γραφτεί στη δραματική σχολή Θεοδοσιάδη. Έγινε επαγγελματίας ηθοποιός το 1981.

SHARE
RELATED POSTS
Με έναν Μπέζο ξεχνιέσαι…, του Γιώργου Αρκουλή
“Bibi”! Εις τους αιώνας των αιώνων… – “Bibi” to eternity!, του Γιώργου Σαράφογλου-George Sarafoglou
5.000.000 Έλληνες άστεγοι, του Νίκου Σταθόπουλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.