Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Σημειολογική η κίνηση του Χαράλαμπου Κόκκινου: από την πολύπαθη Γέφυρα Κρεμαστής ξεκινά τον αγώνα του για την Π.Ν.Αι.

Spread the love

“α) Η γέφυρα της Κρεμαστής είναι μνημείο πολιτικής ανικανότητας, αναποτελεσματικότητας και αδιαφορίας. Ο απερχόμενος περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος υποσχέθηκε πριν πέντε (5) χρόνια να υλοποιήσει το έργο που είχε ήδη εργολαβία και είχαν συμβεί θλιβερά γεγονότα νωρίτερα. Η εργολαβία επί ημερών του δεν προχώρησε, ούτε φυσικά καινούριο έργο όπως και σε άλλες περιπτώσεις σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

β) Λίγο πιο πέρα είναι το Αιγαίο ελληνικό αρχιπέλαγος και η γείτονα χώρα Τουρκία, στην οποία στέλνουμε μήνυμα ότι θέλουμε να συνυπάρξουμε ειρηνικά, αλλά δεν εκχωρούμε ούτε σπιθαμή από την εδαφική μας ακεραιότητα σε θάλασσα, ουρανό και στεριά.”

Ρόδος, 3 Απριλίου 2019, Χαράλαμπος Κόκκινος, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου με την παράταξη “Πνοή Δημιουργίας, Νότιο Αιγαίο”

Την Πέμπτη 44/4/19 ο κος Κόκκινο βρίσκεται στην Κω.

«Ο συνδυασμός μας θέλουμε να δώσει τη μάχη ενάντια στην παρακμή και την οπισθοδρόμηση. Θέλουμε να υπερηφανευόμαστε ότι βάλαμε ένα λιθαράκι για να πάει μπροστά ο τόπος. Ξεκινάμε ενωμένοι αποφασισμένοι με δύναμη και θέληση. Ξεκινάμε ένα αγώνα δύσκολο, για τη διεξαγωγή του οποίου μας δίνει δύναμη η στήριξη της κοινωνίας.  Θέλουμε να κάνουμε την αγωνία των πολιτών, αγώνα με αποτέλεσμα και προοπτική. Είναι γεγονός ότι βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις. Η περιοχή μας τα τελευταία χρόνια ζει την οπισθοδρόμηση. Δυνάμεις που έπρεπε να υπηρετήσουν την ανάπτυξη υπηρετούν το χθες παρά το γεγονός ότι διαφημίζουν το αντίθετο. Αντί να υπηρετήσουν τον τόπο τους βλέπουμε να δίνουν ρεσιτάλ  φωτογραφιών και δελτίων τύπου και έργων και δράσεων αναπτυξιακών. Ζούμε τα τελευταία χρόνια κυβερνήσεις, που έρχονται για τη σωτηρία της χώρας αλλά μας φέρνουν νέα μνημόνια. Μνημόνια που υποθηκεύουν το μέλλον  της χώρας . Απέναντι σε αυτά εμείς θέλουμε να αντισταθούμε και να είμαστε δύναμη ανατροπής και δημιουργίας», δήλωσε ο κ. Κόκκινος.

Όσο για τη  γέφυρα της Κρεμαστής, από όπου έγινε και η ανακοίνωση ο κ. Κόκκινος τόνισε πως αποτελεί μνημείο πολιτικής αναποτελεσματικότητα.

«Πίσω μου είναι η γέφυρα της Κρεμαστής. Αποτελεί μνημείο πολιτικής αναποτελεσματικότητας. Είναι σημείο στο οποίο κάποιοι επένδυσαν πολιτικά. Αναφέρομαι, στη σημερινή περιφερειακή αρχή που απέρχεται . Αυτό το έργο δεν έγινε . Ακόμη και οι πινακίδες μέσω των οποίων γίνονταν γνωστό ότι θα ξεκινούσε το έργο ξηλώθηκαν. Είμαστε εδώ κάθε λίγο και λιγάκι, για να αποτρέψουμε τα χειρότερα και να σώσουμε ανθρώπους και περιουσίες. Εμείς παλέψαμε για αυτό. Εμείς ως παράταξη δεσμευόμαστε, πως θα είναι το πρώτο έργο που θα ξεκινήσει με το θα αναλάβουμε τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.» , είπε ο κ. Κόκκινος.

 

SHARE
RELATED POSTS
Holy PCR!!!, by George Sarafoglou
Ηλίας Καραβόλιας
Η Συμβολική Ανταλλαγή, του Ηλία Καραβόλια
Περιορισμός μετακινήσεων Ι.Χ. λόγω παγετού σε περιοχές της Ρόδου ζητεί ο κος Κόκινος και η Α’ Αστυνομική Δ/νση Δωδ/σου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.