Ανοιχτή πόρτα

Παράνοια, το σκοτάδι επικρατεί, της Σμάρως Σωτηράκη

Spread the love

Παράνοια! Οι σειρήνες του πολέμου στη Μέση Ανατολή έχουν ηχήσει προ πολλού. Συνασπισμός “υπερδυνάμεων” (υπερπαρανοϊκών υπηρετών των συμφερόντων της βιομηχανίας πολέμου θα έλεγα εγώ) βομβαρδίζουν και πάλι τη Συρία.

Είναι πολύς καιρός τώρα που αναφερόμουν σε “σκληρά” γεγονότα, σε εκρήξεις, συρράξεις, πολέμους, αδιαλλαξία, ακραία και ποταπά πολιτικά παιχνίδια. Όσοι με παρακολουθείτε το γνωρίζετε όπως, επίσης, γνωρίζετε πόσο πολύ θα ήθελα να βγω ψεύτρα κι εγώ και όλοι οι συνάδελφοι που έχουμε κάνει αντίστοιχες προβλέψεις. 

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε… Ας ευχηθούμε να επέλθει η Ειρήνη, η Αγάπη και το Φως στην ανθρωπότητα – έννοιες και αξίες που προφανώς παραμένουν άγνωστες στους “κυρίους” Τραμπ, Μακρόν και στην “κυρία” Μέι καθώς επίσης και σε όλους τους υπόλοιπους “ευυπόληπτους” πολιτικούς που υποτάσσονται στα ποταπά συμφέροντά τους.
Οι φωτογραφίες που σας παραθέτω δεν είναι σημερινές. Είναι αυτές που έχουν προκύψει από το 2011 μέχρι το 2015 και, φυσικά, τα χειρότερα έρχονται… 

Λυπάμαι για τον δυτικό κόσμο που θεωρεί εαυτόν πολιτισμένο (ας γελάσω), λυπάμαι για την ασυνειδησία που επικρατεί, λυπάμαι για τον Συριακό λαό, λυπάμαι για το σκοτάδι που προκαλεί ο φανατισμός. Ευελπιστώ να δούμε έναν κόσμο καλύτερο, πιο ελεύθερο, χωρίς ταμπέλες και σίγουρα χωρίς Μέρκελ, Μακρόν, Μέι, Τραμπ, Ερντογάν και όποιον λέει “ναι” σε τέτοιου είδους κατάφορες αδικίες!

Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

Σμάρω Σωτηράκη   

Σμάρω Σωτηράκη

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

SHARE
RELATED POSTS
Antony Bourdain, όπως λέμε Άβυσσος, της Ματίνας Ράπτη-Μιλήλη
«Τα δύσκολα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ κοινωνικής συμβίωσης»: 65ο, της Μαρίας Γεωργαλά
“Murder Inc.” (State sponsored) – «Κρατικοί Δολοφόνοι Α.Ε.», by George Sarafoglou – του Γιώργου Σαράφογλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.