Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στη Ψυχολογία

ΠΑΝΑΚΕΙΑ : Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση: Από το άσυλο στην κανονικότητα-Ημερίδα με ελεύθερη είσοδο στις 12 Οκτωβρίου 2019

Spread the love

WELCOME TO GREEK ISLANDS RESTAURANT-NEW YORK 253-17 NORTHERN BLVD

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Ιδρυτής της ΠΑΝΑΚΕΙΑ Δρ Αναστάσιος Πλατής είναι ο μεταρρυθμιστής της Ουμανιστικής Ψυχιατρικής σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς το 1984 εφάρμοσε πρώτος στην υφήλιο την αποασυλοποίηση των ασθενών στην Κλινική Ψυχικά Νοσούντων στο Λουγκάνο της Ελβετίας της οποίας υπήρξε Ιδρυτής και Υπεύθυνος. Στην Ελλάδα η Ουμανιστική (Ανθρωπιστική) Ψυχιατρική εφαρμόστηκε το 1999.

Διαβάστε εδώ για τα “εγκλήματα” στην Ψυχιατρική εν καιρό ειρήνης, του Δρ Αναστάσιου Πλατή 

 

Μόνο στη Ρόδο: Αποστόλου Παύλου 50 (Ανάληψη)-Βενετοκλέων (Στάδιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ)-Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ)-Λεωφόρος Κρεμαστής – Πηγές Καλλιθέας (από Μάιο-Οκτώβριο) & catering Γάμοι-Βαπτίσεις, Συνέδρια, Εκδηλώσεις

 

Η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας (10 Οκτωβρίου) έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για τις ψυχικές ασθένειες. Εορτάστηκε για πρώτη φορά το 1992 κατόπιν πρωτοβουλίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ψυχικής Υγείας. Την ημέρα αυτή διοργανώνονται κάθε χρόνο σε ολόκληρο τον κόσμο εκδηλώσεις με θέμα την ψυχική υγεία, κατά τη διάρκεια των οποίων σχετικοί φορείς και οργανισμοί καλούν τους συμμετέχοντες να προβληματιστούν για τα ψυχικά νοσήματα και να ενημερωθούν για τους τρόπους αντιμετώπισής του.

 

SHARE
RELATED POSTS
Oι θέσεις της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» για το συγκοινωνιακό δίκτυο των νησιών
Ηλίας Τσαβαρής-Υποψήφιος Δήμαρχος Σύμης-Κάλεσμα στο Plaza το Σάββατο 16 Μαρτίου
Παν.Κουνάκης: “Είμαι μαθηματικός και μιλώ ξεκάθαρα. Αποχώρησα από την παράταξη Χατζημάρκου γιατί πρόδωσε την εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπό του. Δεν θα γίνω υπάλληλός του”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.