Αθλητικά/Αθλητισμό

Ο Φέστα…έτοιμος για φιέστα!, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

                                

Απογοητευτικές ήταν οι τηλεοπτικές εικόνες από τις εξέδρες των γηπέδων Λαμίας και Ριζούπολης, εκεί, δηλαδή,  όπου η ομάδα της Ρούμελης και ο ιστορικός Απόλλων Σμύρνης, έδωσαν μία ακόμη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Δυστυχώς, οι οπαδοί  μάλλον έχουν χάσει την πίστη τους στην προσπάθεια, γυρίζοντας τες πλάτες τους στους ποδοσφαιριστές και τις διοικήσεις των δύο ΠΑΕ` αλλιώς δεν μπορεί να υπάρχει εξήγηση για την άρνηση της βοήθειας σε τόσο κρίσιμες μέρες.

Ωστόσο, στη  Λαμία (οι υποστηρικτές) έχουν σοβαρό λόγο αποχής, διαπιστώνοντας εδώ και αρκετές εβδομάδες την αδυναμία της διοίκησης να πάρει αποφάσεις που θα βοηθούσαν την ομάδα να «αναπνεύσει». Αντίθετα, ακόμη δεν έχει βρεθεί κάποιο στέλεχος να εξηγήσει γιατί απομακρύνθηκε ο επιτυχημένος προπονητής Γρηγορίου. Και βέβαια να δικαιολογήσει την πρόσληψη του ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ στην χώρα μας Ιταλού Φέστα, ο οποίος μέχρι τώρα υποβίβασε τον Λεβαδειακό, δεν… πρόλαβε να υποβιβάσει εφέτος τον Απόλλωνα (αφού η διοίκηση του έδειξε την έξοδο) και γενικά έχει αποδείξει ότι δεν είναι σε θέση να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές του…

Για τον Απόλλωνα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Με τον Τεννέ παίρνει αποτελέσματα και ήδη κρατάει την τύχη του «στα πόδια του» (και συγγνώμη για το αδόκιμο της φράσης), καθώς ένα από τα τρία ματς που απομένουν θα το δώσει στο γήπεδό του με την Λαμία. Από την οποία απέχει μόλις ένα βαθμό μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου.

Κάποιο ενδιαφέρον παρατηρείται -στο μεταξύ- στη φαιδρή διαδικασία των πλέϊ οφ, εκεί όπου ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έχασε από τον ανώτερο (!) Παναθηναϊκό και ο ‘Αρης, έμεινε στο κυνήγι της τρίτης θέσης (που διεκδικούν ΑΕΚ και ΠΑΟ), νικώντας τον σίγουρο δευτεραθλητή ΠΑΟΚ! Μετά από όλα αυτά, θα θεωρηθεί σούπερ έκπληξη αν σήμερα η ΑΕΚ (που συνεχίζει χωρίς προπονητή…) ηττηθεί από τον ΠΑΣ «Γιάννινα», την ομάδα που σταθερά σε ρόλο κομπάρσου ψάχνει σεφτέ…τρίποντου!

Γερά!

SHARE
RELATED POSTS
Η μπάλα ξανακυλά…, του Γιώργου Αρκουλή
Ποιος θυμάται τον Άλαν Σίρερ;, του Γιώργου Αρκουλή
Τόση μιζέρια;, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.