Υγεία

Ο ρόλος της ακτινοθεραπείας στον καρκίνο, και καρκίνο του εντέρου και του προστάτη, της Δρ Δέσποινας Κατσώχη

Spread the love

Η Δρ. Δέσποινα Κατσώχη είναι ογκολόγος – ακτινοθεραπευτής, εξειδικευμένη στις νεότερες τεχνικές της ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας και στους συνδυασμούς των θεραπευτικών ογκολογικών σχημάτων. Είναι Πρόεδρος και ιδρύτρια του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού ΑΚΟΣ «Καρκίνος: Θεραπεία Σώματος και Ψυχής»

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "H γιατρός απαντά... Πότε χρειάζεται ακτινοθεραπεία μία γυναίκα με καρκίνο του μαστού; Î ακτινοθεραπεία είναι κυρίαρχη στη θεραπεία του καρκίνου του μαστού και πλέον προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενούς, συμβάλλοντας στα υψηλά ποσοστά επιβίωσης αλλά και μακροβιότητας. Η ακτινοθεραπεία είναι απαραίτητη και ολοκληρώνει την τοπική μετά από τη χειρουργική διατήρηση του μαστού ενίοτε και μετά την μαστεκτομή και μπορεί να συνδυαστεί με τη χημειοθεραπεία. ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Δρ Κατσώχη Δέσποινα MD, PhD Ογκολόγος -Ακτινοθεραπευτής"Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "H γιατρός απαντά... Ποιος o ρόλος της ακτινοθεραπείας στον καρκίνο του προστάτη; Τον αντιμετωπίζει ριζικά και αναίμακτα με ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους που δεν επηρεάζουν τη σεξουαλική λειτουργία του ασθενή. Η αλματώδης τεχνολογική εξέλιξη οδήγησε στη νέα εποχή της στερεοτακτικής ή ακτινοχειρουργικής Î ακρίβειά της έχει φτάσει σε επίπεδο χιλιοστών. Αντιμετωπίζουμε τον καρκίνο του προστάτη, διατηρώντας την ποιότητα ζωής του ασθενή. Τα ποσοστά επιτυχίας μας είναι εξίσου υψηλά με αυτά των χειρουργικών επεμβάσεων, ανεξάρτητα από το στάδιο, την ηλικία και την ανατομική ιδιαιτερότητα του ασθενή. ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Δρ Κατσώχη Δέσποινα MD, PhD Ογκολόγος Ακτινοθεραπευτής"Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "H γιατρός απαντά... Ποιες είναι οι σύγχρονες ακτινοθεραπευτικές μέθοδοι στον καρκίνο του προστάτη; Î στερεοτακτική ακτινοθεραπεία του τοπικά εντοπισμένου καρκίνου του προστάτη είναι η νέα ανερχόμενη θεραπευτική μέθοδος. Προσφέρει υψηλή στόχευση και ακρίβεια. Ακτινοβολούμε με υψηλή δόση σε σύντομο χρονικό διάστημα, περίπου 5-7 μέρες, αντί των 35 ημερών που απαιτεί η κλασσική ακτινοθεραπεία. Î στερεοτακτική ακτινοθεραπεία προσφέρει εφάμιλλα αποτελέσματα, με χαμηλές και ελεγχόμενες παρενέργειες. ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Δρ Κατσώχη Δέσποινα MD, PhD Ογκολόγος Ακτινοθεραπευτής"

 

“Ο ρόλος της ακτινοθεραπείας στον καρκίνο του εντέρου”

Η Ακτινοθεραπευτική Ογκολογική Συνεργασία σας παρουσιάζει μία σειρά από βίντεο που θα μας βοηθήσουν να αντιληφθούμε τον σημαντικό ρόλο που παίζει η ακτινοθεραπεία σε όλα τα είδη καρκίνου.

Δείτε το πρώτο βίντεο με τη Δρ. Δέσποινα Κατσώχη (Ακτινοθεραπευτής-Ογκολόγος και Πρόεδρος της ΑΚΟΣ) με θέμα:

“Η ακτινοθεραπεία στον καρκίνο του εντέρου (και με αγγλικούς υπότιτλους)”

Καρκίνος του προστάτη – Prostate cancer (Eng subs)

🔬 “Ο ρόλος της ακτινοθεραπείας στον καρκίνο”

Η Ακτινοθεραπευτική Ογκολογική Συνεργασία σας παρουσιάζει μία σειρά από βίντεο που θα μας βοηθήσουν να αντιληφθούμε τον σημαντικό ρόλο που παίζει η ακτινοθεραπεία σε όλα τα είδη καρκίνου.

Δείτε το πρώτο βίντεο με τη Δρ. Δέσποινα Κατσώχη (Ακτινοθεραπευτής-Ογκολόγος και Πρόεδρος της ΑΚΟΣ) με θέμα:

“Η ακτινοθεραπεία στον καρκίνο του προστάτη (και με αγγλικούς υπότιτλους)”

SHARE
RELATED POSTS
Μήπως έχω έλλειψη σιδήρου;, της Δρ Δέσποινας Κατσώχη
Εμβόλιο κορωνοϊού στους καρκινοπαθείς, της Δρ Δέσποινας Κατσώχη
Πλήρως ιάσιμο το μελάνωμα αρχικού σταδίου, της Δρ Δέσποινας Κατσώχη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.