Αθλητικά/Αθλητισμό

Ο ΠΑΟ δεν είναι ‘δοκιμαστήριο’…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

‘Ηταν σίγουρο μετά από το πρώτο του επίσημο παιγνίδι στον Παναθηναϊκό (ατυχία στην Τρίπολη) ότι ο συμπαθής ως φιγούρα  αλλοδαπός νεαρός με το περίεργο επώνυμο Πογιάτος δεν θα είχε καλά ‘ξεμπερδέματα’ με το αφεντικό του Γιάννη Αλαφούζο, αφού μέσα σε λίγες εβδομάδες αποδείχτηκε πως η φιλοσοφία του ενός δεν είχε καμία σχέση με του άλλου. Οπότε, με σύντομη ανακοίνωση του «πράσινου διευθυντηρίου», προέκυψε η κλασική (γεμάτη υποκρισία) ευχή για το μέλλον του και τέλος.

Ως αργά χθες, η τύχη του έτερου «φιλοσόφου» κ. Ρόκα δεν είχε δεχτεί κραδασμούς κι’ αυτό είναι λογικό, αφού η ως τώρα συμπεριφορά του χρηματοδότη έχει κάποια σοφή τακτική με δύο συνιστώσες: Η πρώτη ακουμπάει στο «δεν βιαζόμαστε». Η δεύτερη  βασίζεται στο κλασικό:

«Ποτέ δεν αντιδράς εν θερμώ.  Άλλωστε, μεταξύ φλόγας και στάχτης, μεσολαβεί η θράκα»…

Και τώρα τι γίνεται στην ιστορική ομάδα του Καλαφάτη και του Μεσσάρη;

Είναι σχεδόν βέβαιο πως διεξάγεται  μάχη μάνατζερ στο παρασκήνιο, με κάποια ονόματα «του συρμού», δηλαδή Αναστασίου – Χιμένες, ενώ δεν είναι λίγο το «σπρώξιμο» κάποιων Μέσων υπέρ του 67χρονου Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος από το 1994 ως το 1917 εργάστηκε σε 13 (!) ομάδες. Κατά μέσο όρο δηλαδή λιγότερο από δύο χρόνια!!

Θα αναρωτηθεί κάποιος: μα προπονητής ο οποίος πλησιάζει τα ‘70’ μπορεί να φέρει φρέσκες ιδέες σε μια ομάδα με πιτσιρικάδες; Η απάντηση είναι: μπορεί να προσπαθήσει. Άλλωστε, ο συνάδελφός του Γιώργος Παράσχος προσεγγίζει τα 69 και ο Ντούσαν –πρίγκηπας του Μόσταρ- Ντούσαν Μπάγιεβιτς έχει ήδη εισέλθει στην όγδοη δεκαετία της ζωής του που τον βρίσκει ομοσπονδιακό στην πατρίδα του, την Βοσνία.

ΥΓ: Εκείνο το γελοίο «Σερβοέλληνας» ασφαλώς και δεν ισχύει.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Κάθε προσπάθεια έμοιαζε με ζαριά…, του Γιώργου Αρκουλή
Το βάφτισαν εθνική πολιτική στα σπορ…, του Γιώργου Αρκουλή
Λιοντάρια με μασέλες…, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.