Το σχόλιο της ημέρας

Ο ειδικός λοιμωξιολόγος κ.Γεραπετρίτης, του Πάνου Μπιτσαξή

Spread the love

Θα το βρείτε: σε “Πολιτεία”, “Πρωτοπορία” Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Πάτρας, “Ιανός” Αθήνας και Θεσσαλονίκης, και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και του εξωτερικού που θα ζητηθεί σε 2-5 ημέρες. β) ΗΠΑ μέσω του “Εθνικού Κήρυκα”. γ)στις εκδόσεις Φίλντισι on line, με μειλ ή τηλεφωνικά 210 65 40 170 – [email protected]

όλα τα συγγραφικά έσοδα θα διατεθούν σε οικογένειες με παιδικό καρκίνο.

Πάνος Μπιτσαξής

•Αν αληθεύει δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος συνέβη το εξής. Η Επιτροπή των ειδικών, προ των αριθμών, των προγνωστικών ενδείξεων από τα λύματα , και με τα νοσοκομεία τέζα, δεν ήθελε ανοίγματα και πειραματισμούς.Επιστρατεύτηκε λοιπόν ο κ.Γεραπετρίτης. Ως ειδικός λοιμωξιολογος, εγνωσμένου κύρους ,μετέβη στη συνεδρίαση και ο βαρύνων λόγος του οδήγησε στη «χαλάρωση». Ο κ.Γεραπετριτης είναι υπουργός και καθηγητής Νομικής. Δεν μπορεί επομένως να μην είναι κάτοχος των μεγάλων μυστικών της λοιμωξιολογίας, της ιολογίας, και όλων ανεξαιρέτως των συναφών ειδικοτήτων. Όπως και εγώ. Ένα ολόκληρο χρόνο σπουδάζω. Κάθε μέρα μαθητεύω από την τηλεόραση  στη λιοιμωξιολογία. Έχω ακούσει αναρίθμητους καθηγητές επι παντός επιστητού. Είμαι στο στάδιο απόκτησης πτυχίου. Και χαζός να ήμουν με το καθημερινό μπιρι μπιρι όλο και κάτι θα μάθαινα. Μπορώ λοιπόν να εισφέρω τις γνώσεις μου στη κοινωνία εντελώς δωρεάν. Αφιλοκερδώς. Να πάω στην Επιτροπή και να τους πω. «Ακούστε εδώ δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Εγώ θα σας πω τι θα εισηγηθείτε.»

• Μιλάμε για απίστευτο τουρλουμπούκι. Με μια απλή εξήγηση. Η κυβέρνηση δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη των αποφάσεων της. Πρωτοφανές στα χρονικά φαινόμενο. Δεν έχει ξανασυμβεί. Οι ειδικοί οφείλουν να σταθμίζουν τις υγειονομικές παραμέτρους. Η Κυβέρνηση οφείλει να σταθμίζει το σύνολο των παραμέτρων. Επειδή το τελευταίο καιρό «χάνει λάδια» και δεν μπορεί να το κάνει θέλει να δείχνει με το δάχτυλο τους ειδικούς. Η ευθυνοφοβία στην απόλυτη κορύφωση της.

• Νομίζουν μερικοί κυβερνητικοί ανοήμονες ότι όλα αυτά που λέμε αρκετοί οφείλονται σε διάθεση αντιπολίτευσης. Δεν κατανοούν ότι γι αυτό το θέμα στα παλιά μας τα παπούτσια η αντιπολίτευση.Αυτό που ενδιαφέρει είναι ένα και μόνο. Να μη γίνει η χώρα μπάχαλο.Απέραντο νοσοκομείο και νεκροταφείο.

• Το πρώτο μέτρο που πρέπει να ληφθεί είναι η αποκατάσταση της χαμένης εμπιστοσύνης. Και στο στάδιο που είμαστε αυτό απαιτεί ευρύτερη συνεννόηση. Αν λειτουργήσουν τα εμβόλια δεν χρειάζεται να κρατήσει πολύ. Θα έχουμε την ευκαιρία να τσακωθούμε αργότερα για όλη τη γκάμα των θεμάτων. Δεν θα πάθουμε τίποτα να αφήσουμε ένα απ έξω.

SHARE
RELATED POSTS
Το έγκλημα της Ραπουντζέλ, του Κωστή Α.Μακρή
Ίδιες οι μέθοδοι, τότε και τώρα , του Δημήτρη Κατσούλα
1757cee8d6c7f7381f45800772e011ea_XL.jpg
Το βλέμμα ενός ελαφιού και ο δίσκος με τον Στάθη Σκανδαλίδη, του Μιχάλη Κουμπιού

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.