Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Ομορφιές στις εκλογές… όσα δεν τολμούν οι άλλοι να πουν, της Άννας Κοντοπίδη [Νάξος]

Spread the love

Η Άννα Κοντοπίδη είναι Συμβολαιογράφος και ζει στη Νάξο

13151741_10207909895578231_5093440124938901213_n.jpg

Μήπως τελειώνουν ποτέ τα ταξίδια μας Αννεζάκι ;;; Σάμπως και όταν η ψυχή παίζει και χάνεται γεμάτη σιωπή κάθε στιγμή, μέσα στη σιωπή, εκεί που τ όνειρο ενώθηκε με την ζωή μας, ταξίδι δεν είναι; κι άντε μετά να ξαναχωρίσουν… Δύσκολο να λογαριάσει κανείς την απόφαση της λησμονιάς… Άλλωστε ποιος θα βρεθεί να δεχτεί να το κάνει στην αρχή αυτού του καλοκαιριού; Σεφεριάζοντας πρωί Σαββάτου,πολλά ευχαριστώ σας Άγιοι Φίλοι μου για την συμπαράσταση σας στον αγώνα του κύριου Γκούφα με κείνον το μοναδικό τρόπο που ο καθένας σας επέλεξε να βοηθήσει… Ελπίζω κάποια στιγμή να μ ευλογήσει και μένα η ζωή να σας ανταποδώσω την αγάπη, την εκτίμηση, τον σεβασμό, σας… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ πολλά στους Άγιους Φίλους μου παντού, που εκλέχθησαν στους συνδυασμούς που είχαν τιμήσει με την συμμετοχή τους, χρωματισμένους και αχρωμάτιστους. Δύναμη και κουράγιο στο έργο σας , απ όποιο μετερίζι κληθήκατε να υπηρετήσετε τους συμπολίτες μας. Συγχαρητήρια και στους «χαμένους» που δεν ντρέπονται για την ήττα τους !!!

Και επειδή κάποιοι ποντικοί σκοταδόψυχοι έχουν ξεμείνει στον φεησμπούκη μου, μέχρι να πάρουν πόδι, ενημερώνω (ακολουθεί σεντόνι) ότι :

Δεν είναι η στιγμή πολιτικού σχολιασμού για τα όσα συνέβησαν στην Νάξο, στις Κυκλάδες, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, παντού στην Ελλάδα.. και δεν ξέρω και για ποιο λόγο θα’ πρεπε να ενδιαφέρεστε Άγιοι Φίλοι μου για τον σχολιασμό μου.. Αύριο ακόμα δίνονται μάχες σε δήμους και περιφέρειες για να επιστρέψουν ή να μην κινδυνέψουν η πρόοδος και η προοπτική στους τόπους μας. Αλλά, επειδή η αφεντομουτσουνάρα μου είναι ψωροφαντασμένη ως λιονταρίνα, και θέλω πάντα να λέω τα μεγαλόστομα και τα πομπώδη και τέλος πάντων να κάνω και τη φιγούρα μου, να λαλήσω κάποιες ομορφιές :

Ομορφιά πρώτη: ως προς την αυριανή μέρα σε κάποιους που τάχατες δεν κατάλαβαν πως και την πρώτη Κυριακή οι Ζαίοι στήριξαν τα συντηρητικά ψηφοδέλτια ΠΑΝΤΟΥ, πόσο μάλλον την δεύτερη Κυριακή.. εγώ να ευχηθώ ΤΡΑΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ να στα Δημοκρατικά ψηφοδέλτια !! (θα επανέλθω όταν πρέπει, τηρώντας την βιαίως παρθείσα υπόσχεση…)

Ομορφιά δεύτερη: Σκέφτομαι και συμπονώ τους υποψηφίους του γκουβέρνο ανά την Ελλάδα στα δημοκρατικά ψηφοδέλτια, που αν μπουν στη λογική να ψάχνουν, να προσθέτουν ν αφαιρούν να πολλαπλασιάζουν και να συγκρίνουν τους σταυρούς τους, με κείνους που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑΣ στην ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ, αλλά κυρίως τη διαφορά των ποσοστών της Ν.Δ στην ευρωβουλή με κείνη των υποψηφίων της σε δήμους και περιφέρειες θα λαλήσουν. Σας ξεφόρτωσε αγάπες μου στα ψηφοδέλτια τα δικά μας, τα ανεξάρτητα, μιας και δεν μπορούσατε εσείς να κάμετε ψηφοδέλτιο πουθενά, και δώσαμε, εσείς αγώνα για να βγείτε, και μεις οι Σοσιαλιστές και της Δημοκρατικής Παράταξης αγώνα και για να πολεμάμε τους αντίπαλους συντηρητικούς και δεξιούς συνδυασμούς και για να εκλεγούμε και κυρίως για να αντιμετωπίσουμε την ρετσινιά της σύμπραξης… ποιας σύμπραξης δηλαδή, της κατ’ όνομα.. διότις την χάρη την είχαν οι αντίπαλοι, συντηρητικοί και Δεξιοί συνδυασμοί.. ( μην με τσαντίσετε πληζ, διότι μέχρι αύριο δεν θα σας κάμω την χάρη.. από βδομάδας.. όλα έχουν ονοματεπώνυμο πλέον…όλα… Άλλωστε το ίδιο πλυντήριο του ΣΥΡΙΖΑ που ξέπλυνε Καραμανλή, και o μεσιέ Τσιπραούτιν ελπίζει πως θα ξεπλυθεί απ τον Μητσοτακη, το εγγυώνται πολλοί Σαπουνάδες…)

Ομορφιά τρίτη: όταν πρωτοκλασάτα αναγνωρίσιμα στελέχια του ΚΙΝΑΛ παντού στην επικράτεια, δεν στηρίζουν τους υποψηφίους του ΚΙΝΑΛ ή τους δημοκρατικούς των Δήμων και Περιφερειών με την δύναμη, την ορμή και τα γκατς που έπρεπε να επιδεικνύουν, αντίθετα κιοτεύουν, σιωπούν ή απολαμβάνουν τζάμπα τις άνισες μάχες, γιατί δηλαδή θα έπρεπε ο απλός κόσμος να ενεργήσει διαφορετικά.. Και μην τολμήσει κανείς να μου πει για συνέργειες και συνεργασίες . Εγώ πάντα υπέρμαχος ήμουν και θα είμαι. Διότι εμπιστεύομαι και εκτιμώ τους ανθρώπους που βάζουν μπροστά το συμφέρον της μικρής τους Πατρίδας και όχι των κομματικών γραφείων που στηρίζουν ή τους στηρίζουν…( δεν τσιμπάω όσο και να θετέ …)

Ομορφιά τέταρτη: ο πόλεμός μου ο προσωπικός με το ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται..και θα ναι ανελέητος … Θα κάνω το παν να εξαφανιστεί οποιαδήποτε ροζουλί απόχρωση στο χάρτη των Βουλευτικών εκλογών, πριν με εξοντώσει, με εξαφανίσει, μας εξαφανίσει… Θα κάνω το παν να αρχίσει σιγά σιγά το πράσινο να βγαίνει απ’τις καρδιές μας και να χρωματίζει ξανά τον χάρτη … Και με την ευκαιρία εδώ στις Κυκλάδες , χρωστώ δυο ζευγάρια παπούτσια στην υποψηφία βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Σοφία Θεολογίτου που πόρτα πόρτα γύριζε με τον Λευτέρη μας στην Αμοργό για την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Θα τα λιώσουμε μαζί Σόφη στην προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών. Μαζί και με το σαγαπάκι μου επίσης συνυποψήφιά σου Αλεξάνδρα Δαρζέντα…

Πάμε μαζί συντρόφια να ξανακάνουμε το λαό Λαό !!!

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του. 

  The article expresses the views of the author  

 iPorta.gr 

SHARE
RELATED POSTS
«Τι κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω»! – Farmers at “work”, του Γιώργου Σαράφογλου-by George Sarafoglou
Ζητώ ταπεινά (γαϊδουρινά σχεδόν) συγγνώμη…, του Κωστή Α.Μακρή
Η Ζωή θα μείνει, έτσι κι αλλιώς, στην ιστορία…

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.