Ανοιχτή πόρτα

Οι Σπέτσες και τα Σκωτσέζικα Highlands, του Πάνου Μπιτσαξή

Spread the love

•Η Μίντιλαντ είναι πρώτη στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Δανίας, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος.Για την ομάδα η κατάκτηση του πρωταθλήματος ,απέναντι στην αντίπαλο Κοπεγχαγη , θα είναι η ιστορική στιγμή για το Χέρινγκ, τη Κεντρική Γιουτλανδη , την όλη Δανία, την Ευρώπη και το κόσμο.

Παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα.

•Ο βαθύπλουτος ιδιοκτήτης της ομάδος διαθέτει τεράστια ερημική έκταση στα Highlands της Σκωτίας. Κοντά στο Iverness. Κάπου εκεί κατοικοεδρευει το τέρας του Λοχ Νες. Προκειμενου να αυξήσει τους δεσμούς αληλλεγγυης και αδελφοσύνης στους παίκτες τους αμόλησε εκεί για ένα τριήμερο χωρίς τροφή , χωρίς νερό, με ελάχιστο εξοπλισμό στο ψοφόκρυο μείον -10 και βάλε. “Επιβιώστε”,  τους είπε. “Αν τα καταφέρετε τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει. Μια γροθιά. Το πρωτάθλημα δικό σας”. Σκότωσαν ελάφι, άναψαν φωτιά και κοιμούνται αγκαλίτσα για να μην ξεπαγιάζουν. Αδέλφια. 32 ποδοσφαιριστές.

•Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό μετά τις Σπέτσες. Όχι μόνο για τι ΣΥΡΙΖΑ αλλά για όλες τις κοινοβουλευτικές ομαδες. Ιδίως για τη ΝΔ.Όλες οι διαφωνίες θα λυθούν. Για το ΚΚΕ δεν χρειάζεται. Η ομοφωνία δεδομένη. Ο αθλητικός και fit Στέφανος άνοιξε το δρόμο. Η Μίντιλαντ δείχνει τον τρόπο. Όχι τζάκι και μπουφέδες. Survivor. Bonding.

•Δεν χρειάζεται να τρέχουν στη Σκωτία. Εδώ στα πάτρια στη νήσο Ανθρωποφάγος που την εποφθαλμιούν οι Τούρκοι. Ένα τριήμερο. Έχει λαγούς εκεί.

SHARE
RELATED POSTS
Η αποχαιρετιστήρια ομιλία του Αντγου ε.α. Νικόλαου Χιονή απ΄την Δ/νση Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ
Ελιά-ελιά και Κ…Κυριάκο βασιλιά! – Hopelessly Hopeful!, του Γιώργου Σαράφογλου-George Sarafoglou
Δήμος Ρόδου: Ξεκίνησε  η μεγάλη παρέμβαση αναμόρφωσης και προστασίας της Κοιλάδας των Πεταλούδων

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.