Το σχόλιο της ημέρας

Οι Έλληνες celebrities και το Δράμα του Σεΐχη «η σπαθιά του πόνου», του Πάνου Μπιτσαξή

Spread the love

Θα το βρείτε: σε “Πολιτεία”, “Πρωτοπορία” Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Πάτρας, “Ιανός” Αθήνας και Θεσσαλονίκης, και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και του εξωτερικού που θα ζητηθεί σε 2-5 ημέρες. β) ΗΠΑ μέσω του “Εθνικού Κήρυκα”. γ)στις εκδόσεις Φίλντισι on line, με μειλ ή τηλεφωνικά 210 65 40 170 – [email protected]

όλα τα συγγραφικά έσοδα θα διατεθούν σε οικογένειες με παιδικό καρκίνο.


Πάνος Μπιτσαξής

Οι Έλληνες celebrities (καγχάζω) πήγαν στο Dubai για τις γιορτές. Τους παρεξηγήσαμε. Πρώτον πήγαν για να βοηθήσουν τις ελληνικές εξαγωγές. Το εκεί Namos εισάγει ελληνικά τρόφιμα για τα εδέσματα του. Δεύτερον για να συμπαρασταθούν στο Δράμα του Σείχη. Ελάχιστος καιρός έχει περάσει από τότε που έγινε γνωστό πως η έκτη σύζυγος του Σεΐχη, πριγκίπισσα τάδε, τον εγκατέλειψε άσπλαχνα. Έμεινε μόνος και έρημος με μόλις πέντε συζύγους. Ακούστηκε ότι σύναψε ανάρμοστη σχέση με νεαρό σωματοφύλακα. Ο Σεΐχης αντέδρασε στο Δράμα αυτό με ποίηση. Συνέγραψε και ανέβασε στο instagram ποίημα υπό το τίτλο «η σπαθιά του πόνου».

Οι Έλληνες celebrities δεν μπορούσαν να μείνουν ασυγκίνητοι. Πήγαν να συμπαρασταθούν. Μάλιστα μετά φθόνου διάβασα ότι την άπιστη υπερασπίστηκε στο Λονδίνο μια συνάδελφος που φέρει το τίτλο της «βαρώνης». Αγανακτώ που δεν ανέθεσε την υπόθεση σε μένα.Αξιώνω να μου απονείμει αμέσως η Πρόεδρος το τίτλο του ιππότη για να μη νιώθω μειονεκτικά. Της «συντριβής ηγείται ύβρις» διδάσκει το ρητό. Πού να το καταλάβουν τούτο οι celebrities. Χτυπούν διαχρονικά ένα τενεκέ νομίζοντας πως ο θόρυβος είναι μουσική. Ποτέ δεν είχαν και ποτέ δεν θα αποκτήσουν την αίσθηση του γελοίου. Με την ευκαιρία. Σιγά το προορισμό. Όποιος μείνει εκεί πάνω από δυο μέρες πρέπει να πάρει παράσημο.

Σημείωμα:

Το Ντουμπάϊ και ο ταξικός φθόνος

• Σιγά τα ωά παλληκάρια. Κάποιοι αρθρογραφούν λέγοντας ότι ο θόρυβος για το Ντουμπάϊ οφείλεται σε ταξικό φθόνο.Σιγά τα ωά. Φθόνος για κάποιο πτωχευμένο κύριο που χρωστάει της Μιχαλούς. Φθόνος για κάποιες μοντέλες που αναζητούν ηλιόλουστη αραβική καλύτερη μοίρα. Φθόνος για τραγουδιστές που θέλουν μεροκάματο. Φθόνος για επιχειρηματίες που ψάχνουν διέξοδο. Φθόνος για τα εδέσματα στεκιών του Κόλπου. Προφανώς δεν είναι αυτό το θέμα. Άλλωστε το να πας στο Ντουμπάϊ δεν είναι και τόσο ακριβό όσο ακούγεται. Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες μπορούν να πάνε. Κάνει και τιμές προσφοράς. Το θέμα είναι πως η Ελληνική Κυβέρνηση απαγόρευσε τα ρεβεγιόν για λόγους δημόσιας υγείας. Αναρίθμητες γαλοπούλες και χοιρινά και υπέροχα σπιτικά εδέσματα δεν έφτασαν στα πιάτα. Μπροστά τους ωχριά το όποιο Ναμος. Αναρίθμητα πάρτυ δεν έγιναν στα οποία τι κέφι θα ξεχείλιζε και θα ξεπερνούσε το Κυπριανι και τα συναφή της πλάκας του Ντουμπάϊ. Αναρίθμητες ελληνικές επιχειρήσεις δεν δούλεψαν στην εστίαση και στο τουρισμό και σκέπτονται το μέλλον με ανησυχίες. Γιατί; γιατί υπάρχει απόθεμα κοινωνικής ευθύνης

Και βρεθήκατε εσείς εξυπνάκηδες να πείτε στα παλιά μας τα παπούτσια για να μη πω το άλλο λόγω αγωγής. Εμείς θα πάμε και είμαστε πιο μάγκες. Και τώρα μιλάτε περί ταξικού φθόνου. Πάτε να πληρώσετε κάνα χρωστούμενο κι αφήστε τα αυτά.

Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Κάποτε στην Αθήνα οι φοιτητές…αλλά οι καιροί αλλάζουν, του Πάνου Μπιτσαξή
Ήλιος ή Πανσέληνος;, του Μάνου Στεφανίδη
Ρούλα Βασιλοπούλου
Ο αναμάρτητος πρώτος…, της Ρούλας Βασιλοπούλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.