ΕΥ ΖΗΝ Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Ντοκιμαντέρ για τον Πανορμίτη και τη Σύμη από αμερικανική παραγωγή-Παρών βασικό στέλεχος της παραγωγής και στην Ενθρόνιση του κκ Χρυσόστομου Β’ [εικόνες]

Spread the love

17 Μαρτίου 2018, Σύμη, Ιερά Μονή Πανορμίτη.

Για το Ιερό Μοναστήρι του Πανορμίτη στη Σύμη, Αμερικανική παραγωγή θα δημιουργήσει  ντοκυμαντέρ Προσκυνηματικού και Τουριστικού χαρακτήρα σύμφωνα με ασφαλείς και επιβεβαιωμένες πληροφορίες του iPorta.gr. Στόχος είναι να καταδειχθεί το μεγαλείο τόσο του Πανορμίτη που δέχεται τάματα και επισκέπτες απ’όλο τον κόσμο, όσο και να προβληθούν οι ιδιαιτερότητες της ομορφιάς της Σύμης, που λίγοι γνωρίζουν. Μάλιστα εκπρόσωπος της παραγωγής παρέστη στην τελετή Ενθρόνισης του Μητροπολίτη Σύμης κκ Χρυσόστομου  το Σάββατο 17 Μαρτίου  ανοίγοντας το δρόμο για την επικείμενη παραγωγή ντοκυμαντέρ του οποίου τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2018.

Στο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί και που παραχώρησε στο περιοδικό μας απαθανατίζεται το πλήθος που επισκέφθηκε τη Σύμη για να παραστεί στην Ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη και η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του νησιού, της Ρόδου της Κω και άλλων νησιών της Δωδεκανήσου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πολλή ώρα ο Χρυσόστομος ο Β’ ενθρονισμένος πλέον Μητροπολίτης Σύμης Χάλκης, Τήλου και Καστελορίζου αποχαιρέτισε και κατευόδωσε στη προκυμαία του Πανορμίτη όσους ήρθαν να του ευχηθούν. Υπομονετικά και με ανοιχτή καρδιά επί μια και πλέον ώρα, ασπάστηκε και ευλόγησε έναν- έναν όλους τους αναχωρούντες και με τα δύο πλοία  όπως επιβεβαίωσε και φαίνεται από τις φωτογραφίες που παραχώρησε αποκλειστικά στο iPorta.gr  το βασικό στέλεχος της παραγωγής εξ Αμερικής που συνδέεται με την παραγωγή της ταινίας που σχεδιάζεται να γυριστεί το καλοκαίρι με θέμα το μοναστήρι του Πανορμίτη και τη Σύμη ως παγκόσμιος Θρησκευτικός και όχι μόνο προορισμός.

SHARE
RELATED POSTS
Ευχές επί Θύραις, του Νίκου Σταθόπουλου
All Day Test Drive VOLVO Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στη Νέα Μαρίνα Ρόδου
Ιανουάριος 2020: αστρολογικές προβλέψεις για όλο τον μήνα, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.