ΕΥ ΖΗΝ

«Μένουμε πάντα παιδιά», δηλώστε συμμετοχή στη νέα δράση ΑνθίΖΩ της Άκος!, της Δρ Δέσποινας Κατσώχη

Spread the love

 «Μένουμε πάντα παιδιά»

«Μένουμε πάντα παιδιά» ο τίτλος της τρίτης εκδήλωσής μας και ο βραβευμένος συγγραφέας Μάκης Τσίτας μας συστήνει τους ήρωες των βιβλίων του για παιδιά και εξηγεί πώς οι χαρακτήρες τους διατηρούν ζωντανές τη «παιδικότητά» μας, την απροκατάληπτη ματιά μας και τη φιλοπερίεργη στάση μας απέναντι στη ζωή.

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, 11.30

Πινακοθήκη Κουβουτσάκη (Λεβίδου 11, Κηφισιά)

«ΑνθίΖΩ με την ΑΚΟΣ» είναι η νέα ενότητα δράσεων της ΑΚΟΣ, που προτρέπει να υιοθετήσουμε έναν τρόπο ζωής που μας ενισχύει ψυχικά και σωματικά. Άνθρωποι του Πολιτισμού «μπολιάζουν» τη σκέψη μας με μια «άλλη ματιά», εργαλείο φυσικής και πνευματικής ενδυνάμωσής μας.

Λάβετε μέρος σήμερα κάνοντας κλικ εδώ: https://akoslife.com/anthizo/ ❗

«ΑνθίΖΩ με την ΑΚΟΣ», την  Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις  11.30 στην Πινακοθήκη Κουβουτσάκη (Λεβίδου 11, Κηφισιά). «Μένουμε πάντα παιδιά» ο τίτλος της τρίτης εκδήλωσής μας και ο βραβευμένος συγγραφέας Μάκης Τσίτας μας συστήνει τους ήρωες των βιβλίων του για παιδιά και εξηγεί πώς οι χαρακτήρες τους διατηρούν ζωντανές  τη «παιδικότητά» μας, την απροκατάληπτη ματιά μας και τη φιλοπερίεργη στάση μας απέναντι στη ζωή.

«ΑνθίΖΩ με την ΑΚΟΣ» είναι η νέα ενότητα δράσεων της ΑΚΟΣ, που προτρέπει να υιοθετήσουμε έναν τρόπο ζωής που μας ενισχύει ψυχικά και σωματικά. Άνθρωποι του Πολιτισμού «μπολιάζουν» τη σκέψη μας με μια «άλλη ματιά»,  εργαλείο φυσικής και πνευματικής ενδυνάμωσής μας.

Σας περιμένουμε με χαρά!

Δρ. Δέσποινα Κατσώχη

Ακτινοθεραπευτής – Ογκολόγος

Πρόεδρος ΑΚΟΣ

SHARE
RELATED POSTS
Η Εστεμμένη Κορασίς με Χρόνια Πολλά, του Κωστή Α. Μακρή
«Τα δύσκολα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ κοινωνικής συμβίωσης»: 50ο, της Μαρίας Γεωργαλά
11088344_1596001414020400_8869070243932767111_n.jpg
Ευχές από την αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μαριέττα Παπαβασιλείου-Βακιάνη στους αναγνώστες του iPorta.gr

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.