Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Νεκτάριος Σαντορινιός: άνθρωπος του χρέους, της ευθύνης, των ιδανικών της Δημοκρατίας, προσιτός και περήφανος, του Φώτη Χατζηδιάκου

Spread the love

Ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος είναι Ποινικολόγος και διετέλεσε Δήμαρχος Ρόδου της θητείας 2014-2019. Είναι υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου με το ΠΑΣΟΚ. Έχει υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση 20 χρόνια και ως Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου.  Ήταν επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Ρόδος δύναμη Πολιτών”

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Ρόδου και ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος από την απώλεια του αγαπητού φίλου, Νεκτάριου Σαντορινιού, που τόσο πρόωρα έφυγε από την ζωή.

Οι Δωδεκανήσιοι αποχαιρετούν με βαθιά θλίψη και οδύνη έναν άξιο εκπρόσωπο τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο οποίος τιμούσε με την παρουσία του τη Βουλή των Ελλήνων.

Διετέλεσε Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κατά την διάρκεια του κοινοβουλευτικού του βίου, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα άφησε το δικό του θετικό αποτύπωμα. Η υλοποίηση του μεταφορικού ισοδύναμου, οι αφαλατώσεις στα νησιά, η παραχώρηση της Ροδιακής Έπαυλης, το κτίριο Ακκάβη, οι αναπλάσεις του ανατολικού μετώπου της Ρόδου, η προγραμματική της Μεσαιωνικής πόλης, τα ΣΔΙΤ και τόσα άλλα, φέρουν και την δική του σφραγίδα.

Ένας άνθρωπος του χρέους, της ευθύνης, υπέρμαχος των ιδανικών της Δημοκρατίας, με κοινωνικές ευαισθησίες, με προσφορά, προσιτός και ανιδιοτελής, δυνατός, δημιουργικός, και περήφανος. Μπορούσε και ήθελε να δώσει ακόμη περισσότερα στον τόπο μας.

Στη σκέψη μας θα μείνουν χαραγμένα για πάντα, οι ιδέες, η αγωνία και οι δύσκολοι πολιτικοί αγώνες που έδωσε, για μια καλύτερη Δωδεκάνησο.

Στην αγαπημένη του σύζυγο, Ματίνα και στα δύο μικρά παιδιά του αφήνει παρακαταθήκη, την ξεχωριστή του πορεία, τις ιδέες και τα οράματά του. Θα είναι υπερήφανοι για σένα.

Σε αποχαιρετώ με οδύνη.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια, στην οικογένεια του.

Πληροφορία: Η εξόδιος ακολουθία του Νεκτάριου Σαντορινιού θα γίνει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 14.00 στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην πόλη της Ρόδου. Για το τελευταίο αντίο, η σορός θα βρίσκεται στον Ναό από τις 11 το πρωί της ίδιας μέρας.

Η οικογένεια, αντί στεφάνων, επιθυμεί να στηριχθούν οι κοινωνικοί και αλληλέγγυοι Σύλλογοι:

– Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» (Εθνική Τράπεζα: GR 2501101920000019248000010) και

– Δωδεκανησιακός Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών που χρήζουν Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών «Ροδαυγή» (Τράπεζα Πειραιώς: GR 7801727010005701060080972)

SHARE
RELATED POSTS
“Τα πέντε κλειδιά” και η βασίλισσα των πωλήσεων Λένα Μαντά στη Ρόδο
Ανάκληση των απολύσεων των εργαζομένων στην Πειραιώς ζητεί το ΕΚΡ
Κατεβάζουν τα έργα Σεμερτζίδη και Κούκου από το Νεστορίδειο με ομόφωνη απόφαση. Τι γράφει ο κ. Φρόνας, τ. Πρόεδρος του Μουσείου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.