Το σχόλιο της ημέρας

Μόνο ο Ευ. Αντώναρος έχει άποψη και φωνή;, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

                                        

Δημοσιεύτηκε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ενισχύσει (και πάλι) ΜΜΕ με ποσό γύρω στα 8,5 εκατομμύρια ευρώ. Από την άλλη, ο αρμόδιος υπουργός δήλωσε ότι το ταμείο βρίσκεται στα όριά του μετά τις πρόσφατες αποφάσεις που ενεργοποίησε το γκουβέρνο για επιδότηση των καταναλωτών  σε καύσιμα και ρεύμα! Που σημαίνει ότι νέο βοήθημα γιοκ, μολονότι η βενζίνη έχει ανηφορίσει σχεδόν μισό ευρώ από το πρώτο βοήθημα – ζητιανιά των σαράντα ευρώ!!

Φυσικά, σχολιασμό από τα καλόπαιδα της ενημέρωσης δεν απολαύσαμε και φοβάμαι πως η σιωπή ασυρμάτου θα συνεχιστεί τόσο από τα κανάλια όσο και από τα έντυπα -κυρίως τα φιλικά προς την κυβέρνηση της ΝΔ- τα οποία κυριαρχούν βεβαίως βεβαίως σε τηλεθέαση και αναγνωσιμότητα.

Τι μένει;

Μένει ο Βαγγέλης Αντώναρος μέσω του Διαδικτύου, που με ρεαλιστικά μηνύματα βάζει στην θέση τους προβεβλημένους (και καλοπληρωμένους) λειτουργούς της ενημέρωσης  (τους γνωστούς…), οι οποίοι θεωρούν πως ο ρόλος τους ολοκληρώνεται με το να πληροφορήσουν το ποσοστό αύξησης ειδών πρώτης ανάγκης, άνοδο – ρεκόρ του πληθωρισμού κλπ.

Ο Αντώναρος ήταν αυτός που ειδοποίησε με χθεσινό τουϊ τους υποψήφιους να ταξιδέψουν με πλοίο, ότι οι τιμές των εισιτηρίων ανέβηκαν σε ιλιγγιώδη ύψη (ας ελπίσουμε όχι  και ‘ανεμοδαρμένα’)…

Αυτά και καλό μήνα. Και μην ξεχνάτε, στο τέλος του, μας περιμένει το Δημόσιο στη γωνία, για την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος και την δεύτερη (αμέ!) του δήθεν μειωμένου ΕΝΦΙΑ. Βλέπετε, με την πρόσφατη αύξηση των αντικειμενικών αξιών, η όποια εξαγγελία για μειωμένο χαράτσι αποδείχτηκε ‘όνειρο απατηλό’, που θα’  λεγε η μεγάλη  Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου. 

SHARE
RELATED POSTS
Πατρίδα χωρίς φίλους; Θα σας κρατήσω όλους, του Κωστή Α. Μακρή
22.jpg
1-4-2017: Σχολιασμοί επί θύραις [iPorta.gr]
Το Σύνδρομο της Ανοριοθέτητης Σκέψης, του Ηλία Καραβόλια

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.