Αθλητικά/Αθλητισμό

Με Ράντολφ και Τέιλορ κόντρα στον Παναθηναϊκό η Ρεάλ

Spread the love

Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης, μία ημέρα πριν το τζάμπολ της πρώτης «μάχης» με τον Παναθηναϊκό (17/4, 22:15, Novasports 2HD), για τα πλέι οφ της Euroleague.

O Πάμπλο Λάσο είδε τους Τζέφρι Τέιλορ και Άντονι Ράντολφ να βγάζουν το πρόγραμμα και πλέον μπορεί να ετοιμάζει το πλάνο του, συμπεριλαμβανομένων των δύο Αμερικανών. Ο Άντονι Ράντολφ που ταλαιπωρήθηκε από ένα χτύπημα στον ώμο χάνοντας αρκετές προπονήσεις, ανέβασε ρυθμούς στην πρωινή προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης και θα είναι παρών στη δωδεκάδα. Το ίδιο ισχύει και για τον 30χρονο σμολ φόργουορντ Τζεφ Τέιλορ που ξεπέρασε τον τραυματισμό στην πλάτη και θα είναι ετοιμοπόλεμος να προσφέρει, κυρίως στον αμυντικό τομέα, στην προσπάθεια της ομάδας του να κάνει το 1-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός της «βασίλισσας», Πάμπλο Λάσο, θα στερηθεί των υπηρεσιών του κορυφαίου παίκτη της ισπανικής ομάδας, Σέρχιο Γιουλ, στους δύο πρώτους αγώνες με τους «πράσινους» επί ισπανικού εδάφους, ενώ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ τη Μεγάλη Τρίτη (23/4).

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, τερμάτισε στην 3η θέση της κανονικής περιόδου και έχει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ έναντι του 6ου Παναθηναϊκού. Ο πρώτος αγώνας Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί την Τετάρτη (17/4, 22:15), ενώ ο δεύτερος προημιτελικός, στη Μαδρίτη, έχει οριστεί για την Παρασκευή (18/4, 22:15).

Η σειρά μεταφερθεί στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ, με τον 3ο αγώνα της σειράς να διεξάγεται την Μεγάλη Τρίτη (23/4) και τον 4ο, αν χρειαστεί, την Μεγάλη Πέμπτη (25/4). Αν χρειαστεί και 5ος αγώνας, η σειρά θα επιστρέψει στο Wizink Center της Μαδρίτης, την Τρίτη του Πάσχα (30/4).

SHARE
RELATED POSTS
Το νταμπλ κέρδισε η καλύτερη ομάδα της περιόδου 22-23, του Γιώργου Αρκουλή
Η αθλητική παιδεία και η βία στα γήπεδα, του Αντγου (ε.α.) Ιωάννη Μ.Ασλανίδη
Από τις ρεζέρβες της Βαγιαδολίδ…, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.