Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Με λάμψη και μουσική ο Δήμος Ρόδου ξεκινά τις εορταστικές εκδηλώσεις στις 18 Δεκεμβρίου 2019

Spread the love

Μόνο στη Ρόδο: Αποστόλου Παύλου 50 (Ανάληψη)-Βενετοκλέων (Στάδιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ)-Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ)-Λεωφόρος Κρεμαστής – Πηγές Καλλιθέας (από Μάιο-Οκτώβριο) & catering Γάμοι-Βαπτίσεις, Συνέδρια, Εκδηλώσεις

PANE DI CAPO – AT RHODES – ΣΤΗ ΡΟΔΟ – ΤΗΛ: 22410-69007

Η Ρόδος βάζει τα γιορτινά της

Με λάμψη και μουσική ο Δήμος Ρόδου ξεκινά τις εορταστικές εκδηλώσεις

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού- Αθλητισμού Ρόδου με μια συναυλία εγκαινιάζει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τις ημέρες των εορτών.

Ένα ολόκληρο Χριστουγεννιάτικο χωριό στήθηκε στη Νέα Αγορά που με την νέα εικόνα της  αναμένεται να συγκεντρώνει πλήθος κόσμο καθημερινά μέχρι το πρώτο πενθήμερο του 2020 που το χωριό θα βρίσκεται σε λειτουργία .

Ένα  πλούσιο πρόγραμμα καθημερινών δράσεων με μουσικά σχήματα ,θεατρικές και κουκλοθεατρικές ομάδες ,σχολές χορού , παραμυθάδες , ξυλοπόδαρους και μάγους θα δώσουν χρώμα και ζωή στις ημέρες των γιορτών στη Νέα αγορά .

Η έναρξη των εκδηλώσεων γίνεται με τη συναυλία του αγαπημένου Μιχάλη Χατζηγιάννη  την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 17.00 μ.μ.  στη Νέα αγορά με ελεύθερη είσοδο για το κοινό . Μαζί του θα τραγουδήσει και η Φωτεινή Δάρρα ενώ η Leida με το μαγικό ήχο του βιολιού της θα πλαισιώσει την εκδήλωση. 

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δε χρειάζεται συστάσεις .Ιδιαίτερα αγαπητός και στο νησί  μας στο οποίο εμφανίζεται σχεδόν κάθε χρόνο .Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1979. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική ενώ στη Μουσική Ακαδημία του Λονδίνου, απέκτησε πτυχίο πιάνου, κιθάρας και ανωτέρων θεωρητικών μαθημάτων. Το 1995 κυκλοφορεί ο πρώτος του δίσκος στη Κύπρο .Στην  Ελλάδα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συναντά τον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο τραγουδά στο άλμπουμ “Άγγιγμα Ψυχής” της ομώνυμης σειράς του Ant1 και όλοι οι Έλληνες τον λατρεύουν απο την πρώτη στιγμή. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παίρνει το βραβείο “Best Selling Artist of the Decade” στα τέλη της δεκαετίας του 2000, καθώς οι πωλήσεις των δίσκων του έχουν αγγίξει τα 3.500.000 αντίτυπα. Βέβαια, η επιτυχία του δεν σταματά εδώ, καθώς περίπου την ίδια περίοδο κυκλοφορεί το cd single “Everyone dance” στην Γερμανία και το album “Michalis” με αγγλικό στίχο σε έξι ευρωπαϊκές χώρες.Οι συνεργασίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη συνεχίζονται και είναι πάντα πολύ επιτυχημένες. Ανεβαίνει σε μεγάλες πίστες και τραγουδά μαζί με μεγάλες φωνές, όπως η Δήμητρα Γαλάνη, η Χάρις Αλεξίου, ο Γιώργος Νταλάρας, η Έλενα Πέτα, ο Πασχάλης Τερζής, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Σάκης Μπουλάς, η Δέσποινα Ολυμπίου και πολλοί άλλοι. Ξέρει πάντα να δίνει τον καλύτερό του εαυτό και βάζει φωτιά στη νυχτερινή διασκέδαση.

Η Φωτεινή Δάρρα γεννήθηκε στη Ζάκυνθο. Σπούδασε Μουσική στο Εθνικό Ωδείο και ηθοποιία στη Σχολή Θεοδοσιάδη.
Έχει συνεργασθεί με πολύ σημαντικούς Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες όπως ο μεγάλος τενόρος Rollando Villazon, η Μαρία Φαραντoύρη, ο Χιλιανός τραγουδοποιός και αγωνιστής της δημοκρατίας Angel Parra, η Βίκυ Μοσχολιού κ.ά.
Εκτός από την πολύχρονη συνεργασία της με τον συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου, έχει συνεργαστεί με τους σπουδαίους συνθέτες Μίκη Θεοδωράκη, Νίκο Μαμαγκάκη και Γιάννη Μαρκόπουλο. Έχει συμπράξει με τις Ορχήστρες: Καμεράτα Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής, σε μουσική διεύθυνση Christopher Warren Green, Συμφωνική Ορχήστρα και Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, Ορχήστρα των Χρωμάτων, Αllea, Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης.
Η Φωτεινή Δάρρα υπήρξε η ερμηνεύτρια του εισαγωγικού θέματος της τηλεοπτικής κάλυψης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004 «Τρία λεπτά για την Αντίστροφη Μέτρηση» ενώ είναι η πρώτη Ελληνίδα που πραγματοποίησε επίσημη συναυλία στην Αγία Ειρήνη της Κωνσταντινούπολης (η συναυλία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Πατριαρχείου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Κωνσταντινούπολη 2010).

Η Leida γεννήθηκε στην Αλβανία όπου έζησε μέχρι τα 17 της χρόνια όπου με την οικογένεια της ήρθε στην Ελλάδα . Στην ηλικία των πέντε ετών αγκάλιασε το πρώτο της βιολί.
Αποφοίτησε από το Ελληνικό ωδείο Αθηνών με Άριστα.
Εργάστηκε στην Συμφωνική ορχήστρα του δήμου Αθηνών, σε τηλεοπτικές εκπομπές και στο κρατικό κανάλι της EΡΤ. Έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες και ηχογραφήσεις με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως οι Νότης Σφακιάνακης, Αντώνης Βαρδής, Χάρης Αλεξίου, Βασίλης Λέκκας, Μάριος Στρόφαλης Γιάννης Βαρδής και πολλούς άλλους.

Ετήσια συνδρομή: 150 ευρώ Paradise SPA & GYM (εντός Ξενοδοχείου Amilia Mare-Paradise, 4ο χλμ Ρόδου-Καλλιθέας).  Εντός πακέτου:  Xαμάμ, τζακούζι, σάουνα, οργανωμένο γυμναστήριο, pilates, brazilian boost, strong zumba, bodypump. Τηλ: 22410-62481 & 22414-01519

PARADISE SPA & GYM-ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ (FULL PACK): 150 ΕΥΡΩ

SHARE
RELATED POSTS
Κώστας Σαρής του Ιακώβου, Αγαπημένε μου «Σύντεκνε», του Φώτη Χατζηδιάκου
bannerasl.jpg
Συναυλία με τη Μελίνα Ασλανίδου 17 Ιουλίου, Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου Μελίνα Μερκούρη
Ευχές και μήνυμα του υποψήφιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κου Μανώλη Γλυνού

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.