Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Μετά την κατακραυγή η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου υποχρεώθηκε να ψάξει  τον… Θυρεό!

Spread the love

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμού” ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ”

Μετά την κατακραυγή η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου  υποχρεώθηκε να ψάξει  τον… Θυρεό!

Μετά την κατακραυγή και τις  έντονες αντιδράσεις για τη στέγαση του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟ. Δ. Σ. Α.) και της “Αναπτυξιακής Κ2″ της Π. Ν. Α. στο ιστορικό  κτίριο του Ελληνικού Προξενείου της Ρόδου επί Ιταλοκρατιας (ενώ η χρήση του προορίζονταν για Μουσείο Ιστορίας της Δωδεκανησου), η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου υποχρεώθηκε  να αναζήτησει(μόλις χθες…) το Θυρεό του κτιρίου!

Το κωμικοτραγικό είναι ότι:
Α)  δεν αναζήτησαν το Θυρεό(Σύμβολο του κράτους) τόσο καιρό και πάρα το γεγονός  ότι  εγκαινίασαν πρόσφατα τη στέγαση των δυο(2) αυτοδιοικητικών εταιρειών  στο ανωτέρω ιστορικό κτίριο
και
Β) σύμφωνα με το έγγραφο χθεσινό αίτημα (στις 12.1.22) της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου προς το Γενικό Αρχείου του Κράτους – αυτός αφαιρέθηκε σε εκδήλωση της….Περιφερειας  Νότιου Αιγαίου (Π. Ν. Α)  με το Ιδρυμα της  Ελληνικης Βουλής τον   Οκτώβριο  του 2017!

Δυστυχώς ο πανικός και η έλλειψη πολιτικής γενναιότητας και ρεαλισμού οδηγεί σε φτηνές και υποκριτικές κινήσεις εντυπωσιασμου, επιστράτευση  εκλεκτών” σιτιζομενων”  της Περιφερειακής Αρχής για…”αυθόρμητες” ανακοινώσεις και  μπόλικη ειρωνεία και υβρεολογιο στους έχοντες διαφορετική άποψη.

Επαναλαμβάνουμε   την  πρόταση μας:
Αλλαγή του χώρου στέγασης των δύο (2) αυτοδιοικητικών εταιρειών,  σεβασμός στους πολίτες και στην ιστορία του τόπου με πράξεις.

ΥΓ1:Ας ελπίσουμε ότι η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου του κ. Χατζημάρκου δεν θα μεταφέρει τα γραφεία των αυτοδιοικητικών  εταιρειών σε άλλα ιστορικά μνημεία της Ρόδου όπως το Εθνικό Θέατρο Ρόδου και ο Βωμός της Πατρίδος!

ΥΓ2: Οι αγκαλιές και τα φιλιά του Γιώργου… με το Νεκτάριο (Σαντορινιό) και τον Δημήτρη (Γάκη) και η θερμή υποδοχή στο γραφείο του το βράδυ των Εθνικών εκλογών τον Ιανουαρίου του 2015 και τα θερμά χειροκρότημα  στον Αλέξη (Τσίπρα) στη Νίσυρο… σε σύγκριση με το σήμερα και την ανταλλαγή ανακοίνωσεων έχει εξήγηση για τους απορούν τες! Του “έκαναν τη δουλειά” μια ολόκληρη θητεία και τώρα θεωρεί ότι … δεν του είναι απαραίτητοι!

Διαβαστε επίσης:

SHARE
RELATED POSTS
Παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του Βασίλη Ν.Πη στις 2 Μαρτίου
Δήμος Ρόδου: “Στην τελική υπογραφή η νέα Π.Σ. για την ανάδειξη της Μ.Π. Ρόδου σε διεθνές κέντρο Πολιτισμού”
Ρόδος: 16ο Συνέδριο «Διάλογος των πολιτισμών» – “Ποιήεσσα” – Οι ομιλίες Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.