Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Μαρίζα Χατζηλαζάρου:” Ξανά με τον Φώτη Χατζηδιάκο γιατί δικαιώσαμε με υπαρκτό έργο όσους μας στηρίξατε”

Spread the love

«Η άκρως επιτυχημένη πορεία σου στο τιμόνι της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού, η ακούραστη, συνεχής, επίμονη και με προσωπικές θυσίες ενασχόλησή σου με την προβολή της Ρόδου στον παγκόσμιο χάρτη, η σταθερότητα και το ήθος σου, η αγάπη σου τόσο για το χωριό σου το Ασκληπειό όσο και για ολόκληρο το νησί, αποτελούν εχέγγυα για την επόμενη κοινή μας θητεία.

Μαρίζα Χατζηλαζάρου σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Δηλώνω παρούσα στη νέα εκλογική αναμέτρηση.

Ευχαριστώ τον δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο για την τιμή που μου κάνει  και την εμπιστοσύνη που δείχνει για άλλη μία φορά στο πρόσωπο μου να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ρόδος – Δύναμη Πολιτών». Υπηρετήσαμε τον Δήμο Ρόδου με σοβαρότητα. Επιδείξαμε πολιτικό ήθος, αξιοπρέπεια και αξιοπιστία.

Ανταποκριθήκαμε στις δεσμεύσεις μας και στις προκλήσεις  των καιρών.

Δικαιώσαμε με το έργο μας όλους εσάς που μας τιμήσατε με την ψήφο σας.

Με τη δική σας στήριξη θα συνεχίσουμε αυτόν τον δύσκολο μα συνάμα συναρπαστικό αγώνα, με συνέπεια, πείρα, τόλμη και συνεργασία όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε σας, τους  συμπατριώτες μου, διεκδικώ και πάλι την ψήφο σας. Μπορούμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε μια ακόμα δημιουργική και καρποφόρα θητεία για μια καλύτερη προοπτική για τη Ρόδο μας».

Με εκτίμηση,

Μαρίζα Χατζηλαζάρου

▸Βιογραφικό

Μαρίζα (Μαρία) Χατζηλαζάρου-Χατζηνικολάου του Λάζαρου και της Ελένης  Χατζηλαζάρου το γένος  Καραβόλια. Γεννήθηκε στη Λουάνσια Ζάμπιας και κατάγεται από το Ασκληπιείο και τα Τριάντα. Ζει και δραστηριοποιείται στη Ρόδο. Η οικογένεια της  αποτελείται από το σύζυγο της  Σάββα Χατζηνικολάου Ιχθυολόγο-Επιχειρηματία με καταγωγή από Καλυθιές και έχει τρία παιδιά. Σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο της Αθήνας  Αρχιτέκτων Μηχανικός και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας αρχιτέκτονας. Ολοκληρώνει την μεταπτυχιακή της  διατριβή στην Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων του Ανοικτού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι  Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής  και Απόδημων Ροδίων του Δήμου Ρόδου από το 2014 έως σήμερα. Διετέλεσε αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου και από το 2017 είναι αναπληρώτρια του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου.Είναι Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στο Περιφερειακό Τμήμα Δωδεκανήσου. Είναι ενεργό μέλος  του ΤΕΕ και έχει εκπροσωπήσει το ΤΕΕ σε συμβούλια επιτροπές και σε ομάδες εργασίας.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos  #MarizaChatzilazarou

 

SHARE
RELATED POSTS
Κουβέντα στον δρόμο για την Βηθλεέμ. (Talk on the road to Bethlehem), του Γιώργου Σαράφογλου (by George Sarafoglou)
Παιδική βία και εγκληματικότητα, του π. Μάξιμου Παναγιώτου
Άνδρος: Η τζαζ και το πορτοκαλί φεγγάρι, του Αννίκερι

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.