Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Μανώλης Γλυνός: Επαφές του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Ν.Αιγαίου στη Σύρο, ακολουθούν Τήνος, Μύκονος

Spread the love

«Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» με επικεφαλής τον Μανώλη Γλυνό

—Εθιμοτυπική συνάντηση του Επικεφαλής της Παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» κ Μανώλη Γλυνού με τον Δήμαρχο Σύρου κ. Γιώργο Μαραγκό.

—Ενημέρωση του κ. Γλυνού για τις εξελίξεις στο Ναυπηγείο Νεωρίου από το Σύλλογο Εργαζομένων.

Σειρά επαφών και συναντήσεων είχε στην Σύρο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» κ. Μανώλης Γλυνός, ο οποίος συνεχίζει την περιοδεία του στις Κυκλάδες.

Μετά την παρουσίαση των αρχών της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» στα ΜΜΕ των Κυκλάδων, ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Μανώλης Γλυνός, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμαρχο Σύρου κ. Γιώργο Μαραγκό. Η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα και συζητήθηκαν όλα τα ανοιχτά θέματα του νησιού.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, είχε συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο των εργαζομένων στο Ναυπηγείο Νεωρίου, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και εποικοδομητικό κλίμα.

Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι παρέθεσαν στον κ. Μανώλη Γλυνό τα προβλήματά τους και ζήτησαν συνδρομή, καθώς όπως είναι γνωστόν, το ιστορικό Ναυπηγείο βρίσκονται σε ένα κρίσιμο, πλην ελπιδοφόρο μεταβατικό στάδιο. Οι εργαζόμενοι έμειναν ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι ο κ. Μανώλης Γλυνός ήταν ενημερωμένος για όλες τις εξελίξεις αλλά και για τη διαβεβαίωση που έλαβαν ότι θα είναι δίπλα τους.

Παράλληλα ο Επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” κ Γλυνός εξέφρασε την πεποίθηση του ότι το Ναυπηγείο του Νεωρίου με τη συνδρομή εργαζομένων, διοίκησης και επενδυτή θα μπορέσουν να επαναλειτουργήσουν επιτυχώς.

Ειδικότερα ο κ Γλυνός απευθυνόμενος προς τον Σύλλογο εργαζομένων υπογράμμισε με νόημα:

Οι συνδικαλιστές με φιλότιμο και πνεύμα συνεργασίας όπως εσείς, σε συνδυασμό με μία χρηστή διοίκηση αποτελούν τους καλύτερους “μετόχους” μίας εταιρίας. Η υπεύθυνη στάση όλων εν αναμονή της απόφασης της δικαιοσύνης για το σχέδιο εξυγίανσης της επιχείρησης, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ότι οι εργαζόμενοι και στο μέλλον μπορούν και θα συμβάλουν εποικοδομητικά.

Οι εξελίξεις στην Νοτιο-Ανατολική Μεσόγειο και ειδικότερα η αξιοποίηση των υδρογονανθράκων, θα αποτελέσει την χρυσή ευκαιρία ώστε το ναυπηγείο του Νεωρίου να αποτελέσει θεμέλιο λίθο στον ενεργειακό σχεδιασμό της χώρας.  Υπό τον ομογενή επενδυτή κ Πάνο Ξενοκώστα και το διεθνές ενδιαφέρον, το Νεώριο μπορεί όχι απλά να ανακτήσει σημαντική ναυπηγοεπισκευαστική δραστηριότητα αλλά και να ανταπεξέλθει στον διεθνή ανταγωνισμό από Μάλτα και Τουρκία. ”

Μετά την Σύρο, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Μανώλης Γλυνός,  συνεχίζει την περιοδεία του σε Τήνο, Μύκονο.

SHARE
RELATED POSTS
«Φίλε Αχμέτ» – «Αξιότιμε κε Τσίπρα», του Γιάννη Σιδέρη
Ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο της ΝΔ η κα Ιωάννα Καλαντζάκου Υποψήφια Βουλευτής Βόρειου Τομέα Β’Αθηνών
25158455_10155384170038732_7306453415982381457_n.jpg
Νεκρός στην Κάμειρο Σκάλα ο Νίκος Χατζηνικολάου από τη Ρόδο

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.