Ανοιχτή πόρτα ΕΥ ΖΗΝ

«Επιχειρήσεις Κυβερνοπολέμου & το Νέο Ψηφιακό Πεδίο Μάχης» από τον Τχη ε.α κο Α.Κοσμόπουλο στο Δήμο Πεντέλης

Spread the love

Διάλεξη του Ταγματάρχη ε.α. κου Αθανάσιου Κοσμόπουλου με θέμα «Επιχειρήσεις Κυβερνοπολέμου & το Νέο Ψηφιακό Πεδίο Μάχης».

Τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε διάλεξη του Ταγματάρχη ε.α. κου Αθανάσιου Κοσμόπουλου, Αναλυτή Διεθνούς Ασφάλειας με θέμα «Επιχειρήσεις Κυβερνοπολέμου & το Νέο Ψηφιακό Πεδίο Μάχης» στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης στον χαιρετισμό του συνεχάρη την υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου κα Γιώτα Τσινού και τον χορηγό της εκδήλωσης, το βιβλιοπωλείο monogram  για την επιλογή του θέματος και τόνισε πως το ηλεκτρονικό κυβερνοσύστημα αποτελεί σήμερα πλέον εξουσία και ταυτόχρονα αχίλλειο πτέρνα για την κοινωνία και τα έθνη.

Η διάλεξη που παρακολούθησε πλήθος κόσμου  ήταν η δεύτερη από τις εφτά διαλέξεις με γενικό Θέμα «FUTURE HISTORY 4.0» οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων στο προσεχές διάστημα.

Τον Δήμαρχο συνόδεψαν ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.ΑΘ. κος Βασίλης Λάζος, η Αντιπρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου και το Μέλος Δ.Σ. του Ο.Π.ΑΘ. κος Νίκος Μαυρομάτης

 

SHARE
RELATED POSTS
Η τεχνολογία στην εκπλήρωση του ρόλου μιας μάνας με αναπηρία, της Κικής Τσακίρη
Kostis A. Makris
28η Οκτωβρίου 2017: Η Σύμβασή μου, του Κωστή Α. Μακρή
Kostis A. Makris
Μια όμορφη πέτρα, του Κωστή Α. Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.