Ανοιχτή πόρτα ΕΥ ΖΗΝ

Μάρτιος 2021: αστρολογικές προβλέψεις, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Κριός

Ένας καινούργιος αστρολογικός χρόνος ξεκινά και η άνοιξη έρχεται σιγά σιγά, παρορμητικέ μου Κριέ. Έχεις μπόλικους δισταγμούς και συναισθηματικές αναστολές. Δεν αισθάνεσαι έτοιμος ακόμη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, αλλά το τρίγωνο του δυναμικού Άρη με τον πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνο, σου δίνει την λογική που έχεις ανάγκη και φέρνει στο πλευρό σου έναν άνθρωπο που θα σε βοηθήσει εκεί που πρέπει, όπως πρέπει. Η Νέα Σελήνη στις 13 του μήνα στους ονειροπόλους Ιχθύες σου δημιουργεί ψευδαισθήσεις και απαιτεί την προσοχή σου σε όλες τις προοπτικές που σου ανοίγονται. Η εαρινή ισημερία στις 20 Μαρτίου σου δίνει ενέργεια και σε καλεί να πάρεις αποφάσεις για την προσωπική αλλά και επαγγελματική σου ζωή. Η Πανσέληνος στις 28 του μήνα στον διπλωματικό Ζυγό ρίχνει φως σε όλα τα κρυφά σημεία των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Να είσαι ψυχολογικά έτοιμος για παν ενδεχόμενο…

Ταύρος

Ανακατατάξεις, ξεκαθαρίσματα και αλλαγές ήδη από τις πρώτες μέρες του μήνα, σταθερέ μου Ταύρε. Ο πλανήτης των μαθημάτων ζωής Κρόνος κάνει έντονη την παρουσία του στο μεσουράνημά σου και έτσι θέματα δουλειάς και κοινωνικής θέσης σε απασχολούν αρκετά. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με την φιλανθρωπία ή κάποια οργάνωση που σχετίζεται με το κοινωνικό «καλό». Επιμονή και ξεροκεφαλιά είναι ένας θανάσιμος συνδυασμός… Ο ονειροπόλος Ποσειδώνας όμως σου χαρίζει την ενσυναίσθηση και το ένστικτο που χρειάζεσαι για να καταλάβεις τις παγίδες πιο γρήγορα. Η Νέα Σελήνη στις 13 του μήνα στους ονειροπόλους Ιχθύες σε κάνει ακόμη πιο ευαίσθητο από το κανονικό και ευνοεί τόσο τα συναισθηματικά όσο και τα οικονομικά. Η Πανσέληνος στις 28 του μήνα στον διπλωματικό Ζυγό ρίχνει φως στις σχέσεις και ίσως μια φιλία να εξελιχθεί σε κάτι απρόσμενο, συναρπαστικό, ερωτικό…

Δίδυμοι

Ο συναισθηματισμός περιορίζεται αρκετά με τον ερχομό του νέου μήνα, επικοινωνιακό μου  Διδυμάκι. Ένα άτομο που θαύμαζες μπορεί να πέσει ξαφνικά στα μάτια σου. Απογοήτευση. Ο δυναμικός Άρης περνάει στις 4 Μαρτίου στο ζώδιό σου και σε ξεσηκώνει. Πολλές οι πληροφορίες, πολλά τα μέτωπα και μπορεί να τρέχεις και να μην φτάνεις ξαφνικά. Οι στόχοι σου υψηλοί και τα ιδανικά σου άπιαστα. Μπορεί να σου γίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση, αλλά εσύ θα βάλεις την λογική σου πάνω από το συναίσθημα και είναι για καλό. Η εαρινή ισημερία στις 20 Μαρτίου ευνοεί άλλωστε τα καινούργια ανοίγματα, τους έρωτες αλλά και τις γνωριμίες. Η Νέα Σελήνη στις 13 του μήνα στους ονειροπόλους Ιχθύες σου χτυπά το καμπανάκι της ψευδαίσθησης. Η Πανσέληνος στις 28 του μήνα στον διπλωματικό Ζυγό ρίχνει φως σε ότι δεν σου κάνει καλό ή σε ότι βαριέσαι πια και σου φωνάζει να αλλάξεις πορεία.

Καρκίνος

Εύκολα παρασύρεσαι από τον έντονο ρομαντισμό που κρύβει αυτός ο μήνας, ευαίσθητό μου Καρκινάκι. Με τον δυναμικό Άρη στον επικοινωνιακό Δίδυμο στις 4 του μήνα η υγεία σου έχει προτεραιότητα και απαιτεί προσοχή. Η γοητεία σου είναι απαράμιλλη και η Αφροδίτη στον παρορμητικό Κριό στις 21 Μαρτίου σε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο, καθώς επιμένει να σε «χορέψει» στο ταψί. Νιώθεις έντονη την επιθυμία για απομόνωση, αλλά η τεχνολογία γίνεται η καλύτερή σου φίλη. Προσοχή στις «ψεύτικες» γνωριμίες. Η εαρινή ισημερία στις 20 Μαρτίου σου χαρίζει ενέργεια, καθώς έτσι μπορείς να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές αλλά και επαγγελματικές σου σχέσεις. Η Νέα Σελήνη στις 13 του μήνα στους ονειροπόλους Ιχθύες σε προστάζει να πετάξεις για άλλη μια φορά ότι παλιό και άχρηστο για να κάνεις χώρο για τα άλλα που περιμένουν να έρθουν… Η Πανσέληνος στις 28 του μήνα στον διπλωματικό Ζυγό ρίχνει φως στα κρυφά, στα μυστικά και στις απότομες εξελίξεις.

Λέων

Με ένα έντονο τετράγωνο να χρωματίζει την διάθεσή σου ξεκινάει ο Μάρτιος, λαμπερό μου Λιοντάρι. Ο πλανήτης μαθημάτων ζωής Κρόνος και ο απρόβλεπτος Ουρανός, σου θυμίζουν με κάθε ευκαιρία πως ήρθε η στιγμή για καινούργιες τακτικές και λύσεις σε παλιές και ξεπερασμένες επαγγελματικές συνήθειες και προσδοκίες. Αλλάζεις τρόπο προσέγγισης για να εξελιχθείς. Εκτονώσου μέσα από ένα σπορ, ένα χόμπι. Η ζήλεια και το φλερτ για τους δεσμευμένους δεν λείπουν σε καθημερινή βάση. Με τον δυναμικό Άρη στον επικοινωνιακό Δίδυμο στις 4 του μήνα επεκτείνεσαι κοινωνικά. Η Νέα Σελήνη στις 13 του μήνα στους ονειροπόλους Ιχθύες ευνοεί τα ερωτικά σου, όσο και να νιώθεις ανασφαλής. Η εαρινή ισημερία στις 20 Μαρτίου σου χαρίζει νέα ξεκινήματα και ανοίγει πολύτιμές πόρτες. Η Πανσέληνος στις 28 του μήνα στον διπλωματικό Ζυγό ρίχνει φως στις σχέσεις σε όλα τα επίπεδα και σου υπενθυμίζει τι να κρατήσεις και τι να αφήσεις.

Παρθένος

Ανοιξιάτικος αυτός ο νέος μήνας, οργανωτικέ μου Παρθένε. Ένας γάμος, μια σχέση, περνούν σε ένα ευχάριστο κλίμα. Ο δυναμικός Άρης στον επικοινωνιακό Δίδυμο στις 4 Μαρτίου σε ξεσηκώνει και ανοίγει πολλά μέτωπα. Μετακινήσεις, γραφειοκρατικά, επαφές, αλλά και μικροί τσακωμοί και ευτράπελα, όπως και μικροατυχήματα δεν θα λείψουν. Μην το παρακάνεις με την ενέργειά σου, κράτα τις δυνάμεις σου για μετά γιατί θα σου χρειαστούν. Η Νέα Σελήνη στις 13 του μήνα στους ονειροπόλους Ιχθύες σου ρίχνει λίγο στάχτη στα μάτια και σε παραπλανεί. Ο επικοινωνιακός Ερμής στις 16 του μήνα σου χαρίζει διαφορετικούς τρόπους έκφρασης και σε καλεί να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου. Η εαρινή ισημερία στις 20 Μαρτίου σου λέει να ρισκάρεις λιγάκι παραπάνω γιατί μόνο έτσι θα έρθει η αλλαγή στα οικονομικά σου. Η Πανσέληνος στις 28 του μήνα στον διπλωματικό Ζυγό ρίχνει φως στα «καμένα» και σου δείχνει τον δρόμο για άλλες «πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια».

Ζυγός

Φιλόδοξα τα σχέδια, φιλόδοξος και ο μήνας Μάρτιος για σένα, διπλωματικέ μου Ζυγέ. Ο δυναμικός Άρης στον επικοινωνιακό Δίδυμο στις 4 του μήνα σε καθιστά δραστήριο και σου ανοίγει έναν καινούργιο κύκλο γνωριμιών. Δεν είναι εύκολη η αντιμετώπιση της πραγματικότητας, αλλά μην κλείνεις τα μάτια στα προβλήματα που ζητούν την άμεση επίλυσή τους. Ο τυχερός Δίας στον αέρινο Υδροχόο σου δίνει αναγνώριση και ανταμοιβή σε ότι έχεις κάνει μέχρι σήμερα. Η Νέα Σελήνη στις 13 του μήνα στους ονειροπόλους Ιχθύες ευνοεί τα καινούργια ξεκινήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε καλή να συμβαδίσεις με τους ρυθμούς του κόσμου. Η εαρινή ισημερία στις 20 Μαρτίου σου χαρίζει μπόλικη ενέργεια και νιώθεις πως ήρθε η ώρα για δράση. Με τακτική και σχολαστικότητα όλα τα πετυχαίνεις. Η Πανσέληνος στις 28 του μήνα στο ζώδιό σου ρίχνει μπόλικο φως στις προσωπικές σου υποθέσεις και σε καλεί να κάνεις έναν ολικό επαναπροσδιορισμό. Κάνε τις αλλαγές που χρειάζεται.

Σκορπιός

Ρομαντισμός και ευαισθησία έχει στο ξεκίνημά του ο Μάρτιος για σένα, μυστικοπαθή μου Σκορπιέ. Ο δυναμικός Άρης στον επικοινωνιακό Δίδυμο στις 4 του μήνα σου προσθέτει έναν τόνο αλαζονείας και σπατάλης, γιαυτό προσοχή και ψυχραιμία στις κινήσεις σου. Είσαι λιγάκι ανυπόμονος και αυτό γιατί ο πλανήτης μαθημάτων ζωής Κρόνος σου βάζει φρένο και στασιμότητα στις υποθέσεις σου. Υπομονή! Στις 10 και στις 11 του μήνα ο ονειροπόλος Ποσειδώνας σου χαρίζει έρωτα και αρμονία στην σχέση σου. Εκμεταλλεύσου το. Η Νέα Σελήνη στις 13 του μήνα στους ονειροπόλους Ιχθύες ευνοούν τις κοινωνικές σου επαφές και τονώνουν την δημοτικότητά σου. Η αισθησιακή Αφροδίτη μέχρι τις 21 Μαρτίου στους Ιχθύες σου βγάζουν την δημιουργική σου πλευρά στην φόρα. Η Πανσέληνος στις 28 του μήνα στον διπλωματικό Ζυγό ρίχνει φως στις σχέσεις και ότι κι να γίνει στο παρελθόν δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνεται.

Τοξότης

Μάλλον σοβαρεύουν τα πράγματα αυτόν τον μήνα, ταξιδιάρικό μου Τοξοτάκι. Κράτα την ψυχραιμία σου και κοίτα την υγεία σου. Με τον δυναμικό Άρη απέναντί σου επιβάλλεται να είσαι πιο προσεκτικός με αυτά τα θέματα. Μπορεί να νιώθεις την ενέργειά σου να ξεχειλίζει αλλά αυτό κρύβει και παγίδες. Πάλι καλά που ο τυχερός Δίας ευνοεί τα σχέδιά σου και θα έρθουν και καλύτερες μέρες. Η Νέα Σελήνη στις 13 του μήνα στους ονειροπόλους Ιχθύες δεν ευνοεί και τόσο τις εργασίες και τα νέα ξεκινήματα, καθώς άλλα βλέπεις και άλλα κρύβονται από πίσω. Προσοχή στις εξαπατήσεις. Ο επικοινωνιακός Ερμής στους Ιχθύες σου χαρίζουν έμπνευση και δημιουργικότητα, καθώς βρίσκεις εναλλακτικούς τρόπους να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Η Πανσέληνος στις 28 του μήνα στον διπλωματικό Ζυγό ρίχνει φως σε ότι σε χαλάει και σε κάνει να βαριέσαι για να το διώξεις μια και καλή από πάνω σου. Απεταξάμην!

όλα τα συγγραφικά έσοδα θα διατεθούν σε οικογένειες με παιδικό καρκίνο.

Θα το βρείτε: σε “Πολιτεία”, “Πρωτοπορία” Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Πάτρας, “Ιανός” Αθήνας και Θεσσαλονίκης, και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και του εξωτερικού που θα ζητηθεί σε 2-5 ημέρες. β) ΗΠΑ μέσω του “Εθνικού Κήρυκα”. γ)στις εκδόσεις Φίλντισι  on line, με μειλ ή τηλεφωνικά

Αιγόκερως

Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά φέρνει αυτός ο μήνας, εργασιομανή μου Αιγόκερε. Περνάς καλή φάση γενικά και ασκείς την ανάλογη εξουσία εκεί που αισθάνεσαι ότι επιβάλλεται. Μην γίνεσαι όμως υπερβολικός και μην σπαταλάς άσκοπα την ενέργειά σου, όταν προσπαθείς να περάσεις το δικό σου στην δουλειά. Βέβαια μέσα από τις εντάσεις εσύ θα βγάλεις νόημα και θα προχωρήσεις. Μπορεί και να ξεκινήσεις κάποιο δυναμικό σπορ αυτή την περίοδο. Η Νέα Σελήνη στις 13 του μήνα στους ονειροπόλους Ιχθύες ευνοεί την ευαίσθητή σου πλευρά και σου χαρίζει όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου. Για τους αδέσμευτους, ένα φλερτ μπορεί να διαφαίνεται στον ορίζοντα. Η εαρινή ισημερία στις 20 Μαρτίου σου χαρίζει ακόμη παραπάνω ενέργεια, καθώς καλείσαι να πάρεις πρωτοβουλίες για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Η Πανσέληνος στις 28 του μήνα στον διπλωματικό Ζυγό ρίχνει φως σε όλες τις πτυχές των διαπροσωπικών σου σχέσεων και ίσως να χρειαστεί να τις επαναπροσδιορίσεις.

Υδροχόος

Καταναλωτική μανία σε έχει καταβάλλει στις αρχές του μήνα, αέρινέ μου Υδροχόε. Με τον δυναμικό Άρης στον επικοινωνιακό Δίδυμο στις 4 Μαρτίου, επιθυμείς να προσφέρεις χαρά, να κάνεις δώρα, να εξωτερικεύσεις όλα σου τα συναισθήματα στους αγαπημένους σου. Καλοπέραση και διασκέδαση, σου λείπουν, τα θες. Το τετράγωνο του πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνου και του απρόβλεπτου Ουρανού παραμένει σταθερό και σου προκαλεί σχετική συναισθηματική «ασφυξία» , κάτι που θα ξεπεράσεις πολύ αργότερα βέβαια. Υπομονή (το ξέρω… βαρέθηκες να το ακούς!). Η Νέα Σελήνη στις 13 του μήνα στους ονειροπόλους Ιχθύες ευνοεί τα οικονομικά αλλά και τα ερωτικά σου ζητήματα.  Η εαρινή ισημερία στις 20 Μαρτίου ευνοεί τα καινούργια ξεκινήματα, τις γνωριμίες και τους έρωτες. Προσοχή στις «ενεργειακές σπατάλες», μην χαλάσεις ότι έχεις φτιάξει με τόσο κόπο. Η Πανσέληνος στις 28 του μήνα στον διπλωματικό Ζυγό ρίχνει φως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τις περνάει από κόσκινο… δοκιμασμένο το βουνό στα χιόνια.

Ιχθύες

Ο κυβερνήτης Πλανήτης σου, ονειροπόλος Ποσειδώνας, σε φωτίζει όλο τον μήνα, ονειροπόλο μου Ψαράκι. Η Νέα Σελήνη στις 13 του μήνα στο ζώδιό σου τονίζει τα νέα ξεκινήματα σε όλα τα επίπεδα των σχέσεων. Ο επικοινωνιακός Ερμής στο ζώδιό σου (θα βαρεθείς να το ακούς) σου χαρίζει νέες ιδέες και τονώνει την φαντασία σου. Τα συναισθήματα κυριαρχούν. Η εαρινή ισημερία στις 20 Μαρτίου σε καλοπιάνει από την μια με καινούργιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αλλά σου εντείνει τον εγωισμό, που καλείσαι να διαχειριστείς με μεγάλη προσοχή. Με την αισθησιακή Αφροδίτη πάλι στο ζώδιό σου μέχρι τις 21 Μαρτίου τα ερωτικά σου είναι σε έξαρση, με εξομολογήσεις και ρομαντικές προκλήσεις να μην λείπουν από το προσκήνιο. Εσύ συγκεντρώσου στις δουλειές σου και μην το παρακάνεις αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα πολλές ευθύνες. Η Πανσέληνος στις 28 του μήνα στον διπλωματικό Ζυγό ρίχνει φως σε ότι έχει «χαλάσει» και δεν παίρνει άλλο «φτιάξιμο», όσο και να προσπαθείς. Άστο να πάει, άστο.

SHARE
RELATED POSTS
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 28 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου, της Σμάρως Σωτηράκη
Παναγιώτης Μαδούρος: νέος εξαιρετικός ετών 19. Κι όμως υπάρχει ακόμη ελπίδα, της Τζίνας Δαβιλά
Ένας απρεπής και φτηνός περιφερειάρχης, ο κος Γιώργος Χατζημάρκος της ΠΝΑι, της Τζίνας Δαβιλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.