ΕΥ ΖΗΝ

Καλή χρονιά με τον Ήλιο στον Κριό, της Σμάρως Σωτηράκη

Spread the love

“Καλή χρονιά σε όλους σας!

Όχι δεν τρελάθηκα! Ο Ήλιος στις 21 Μαρτίου 2018 το απόγευμα μπαίνει στον Kριό! Έχουμε την εαρινή ισημερία, τη γιορτή της αστρολογίας. Και επειδή είναι προτιμότερο να κοιτάμε τα άστρα, ακόμη κι όταν βρισκόμαστε στον βούρκο, όπως έλεγε ο αγαπημένος μου Oscar Wilde, κοιτάξτε τον ουρανό και ακολουθήστε το Φως του. Αρχίζει τον καινούργιο κύκλο του στο ζωδιακό, την καινούργια αστρολογική χρονιά!

Η άνοιξη, η αναγέννηση, το Φως έρχονται να μας βγάλουν από τη παγωνιά και το σκοτάδι του χειμώνα και να μας βάλουν στη διαδικασία να ανοίξουμε τις καρδιές μας (το κέντρο που σχετίζεται με τον Ήλιο), να αφυπνίσουμε τις συνειδήσεις μας, να συντονιστούμε με τη συμπαντική αγάπη, να έλξουμε και να δώσουμε χαρά! Η πνευματική ανέλιξη δεν επιτυγχάνεται παρά μόνο από το άνοιγμα της καρδιάς. Του πνευματικού κέντρου που βρίσκεται στη μέση και εξισορροπεί τα τρία ανώτερα (πνευματικά) και τα τρία κατώτερα (γήινα) κέντρα μας.

Ας αφήσουμε, λοιπόν, το Ηλιακό Φως να μας λούσει, να μας εξαγνίσει, να μας λυτρώσει, να εγκαθιδρυθεί στο είναι μας, να μας αφυπνίσει για να νιώσουμε τη μοναδική χαρά του και να γίνουμε καλύτεροι. Καιρός να ανέβουμε ένα ακόμη συνειδησιακό επίπεδο και να προετοιμαστούμε για τις εποχές που έρχονται και που η ανθρωπότητα θα πρέπει να ανελιχθεί συνειδησιακά.

Μη ξεχνάτε ότι για να γίνει κάτι τέτοιο δεν φτάνουν τα όμορφα λόγια! Πρέπει να είμαστε κομιστές του Φωτός και όχι Κομιστές γνώσεων.

Με αγάπη
Σμάρω”

Σμάρω Σωτηράκη   

Σμάρω Σωτηράκη

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

SHARE
RELATED POSTS
090cec9a-0806-4be2-8099-88a9e0e49ef3.jpg
Ευχές από τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου
PANE_DI_CAPO_Plaino.jpg
Και για το Πάσχα τα γλυκά μας είναι Pane di capo: σταθερά η γλύκα της ζωής
25η Μαρτίου, ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, η αρχή της σωτηρίας του ανθρώπου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.