ΕΥ ΖΗΝ

Καλοκαιρινό σινεμά από την ΠΑΝΑΚΕΙΑ, την πρότυπη δομή Ψυχικής Υγείας της Ρόδου-19 ως 23 Ιουλ. ’23

Spread the love

Ο Δρ. Πλατής Αναστάσιος είναι Ψυχίατρος, ιδρυτής και Πρόεδρος της ΠΑΝΑΚΕΙΑ. Το βιβλίο του «Δρομολόγιο-Δρ Αναστάσιος Πλατής, ο Ψυχίατρος, ο Πολιτικός, ο Άνθρωπος» διατίθεται από τα γραφεία της ΠΑΝΑΚΕΙΑ δωρεάν. 

Χορηγός επικοινωνίας: η Πόρτα

Η πρότυπη Δομή Ψυχικής Υγείας της Ρόδου και της Δωδεκανήσου “Πανάκεια” υπό την προεδρίας του ψυχιάτρου και ιδρυτή Δρ. Αναστάσιου Πλατή για 13η χρονιά συνεχίζει να είναι η χαρά του καλοκαιριού για τους λάτρεις του θερινού κινηματογράφου με ταινίες που έχουν αφήσει ισχυρό αποτύπωμα κοινωνικής ευαισθησίας. Στο θερινό Κινηματοθέατρο “Ρόδον” με ελεύθερη είσοδο για όλους από τις 19 -23 Ιουλίου 2023 θα προβληθούν οι ταινίες “Ευτυχία”, “Ποια νομίζεις ότι είμαι;”, “Ο ταλαντούχος κος Ρίπλεΰ”, “Τhe fisher king” & “Jo-Jo Rabbit” στις 9:00μμ ώρα προβολής. Χορηγός επικοινωνίας: η Πόρτα.

Καλή θέαση!

2023

ΣΗΜ: Δεδομένων των εξαιρετικά δυσάρεστων συνθηκών που επικρατούν στο νησί μας εξαιτίας της καταστροφικής πυρκαγιάς, αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη προβολή ταινίας στο πλαίσιο της πρώτης μέρας του 13ου φεστιβαλ ταινιών ψυχικής υγειας. Θεωρούμε άτοπο να γιορτάζουμε σήμερα για οτιδήποτε, ακόμη και όταν πρόκειται για το πολύτιμο αγαθό της ψυχικής υγειας.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε ανακοινώσεις μας για τις προβολές των επόμενων ημερών στην σελίδα μας. Σας ευχαριστουμε και ειμαστε μαζί με τους πληγέντες και όλους όσους δίνουν μάχη στα πύρινα μέτωπα..

SHARE
RELATED POSTS
Σμάρω Σωτηράκη
Έκλειψη Σελήνης στον Άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 7/8/2017 – Προβλέψεις για τα ζώδια,της Σμάρως Σωτηράκη
“Επιρροές” Αλέξανδρος Χαμαουΐ, Εγκαίνια Έκθεσης 5 Σεπτεμβρίου Πύλη Ντ’ Αμπουάζ-Στήριξη: Δήμος Ρόδου-Δρ Παν/μιου Αιγαίου Μαίρη Καμπουροπούλου
Αστρολογικές προβλέψεις Ιούλιος 2020, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.