Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Και το παραμύθι για τα Ελάφια Dama-Dama είναι έτοιμο! Μια πρωτοβουλία του iPorta.gr για την προστασία και την ευαισθητοποίηση της Άγριας Ζωής

Spread the love

Στην αρχή του έτους, στις 20 Ιανουαρίου 2018 κατά την παρουσίαση του περιοδικού iPorta.gr στο Polis Art Cafe στην Αθήνα [ενεργός σύνδεσμος], θέσαμε ως στόχο την πανελλαδική καμπάνια Ευαισθητοποίησης και Προστασίας του Ελαφιού Dama-Dama της Ρόδου, είδους προστατευόμενου και απειλούμενου που αποτελεί Σύμβολο του νησιού πέραν του γεγονότος ότι το Ελάφι είναι σύμβολο Αρχοντιάς, Καλοτυχίας, Ευγένειας, Ελευθερίας, Ομορφιάς.

Στο πλαίσιο των δράσεών μας οι συνεργάτες του iPorta.gr κκ Κώστας Στοφόρος και Κωστής Α. Μακρής συνέγραψαν από κοινού ένα έξοχο παραμύθι με τίτλο “Ο θείος Πλάτωνας και η Νεράιδα Ντάμα-Ντάμα”. Για το ανέκδοτο παραμύθι μας οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων “Ροδίων Παιδεία” ζωγράφισαν τις εννέα εικόνες που θα πλαισιώσουν τα εννέα κεφάλαια του παραμυθιού.

Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συμβολή τους τους μαθητές και τον Γενικό Διευθυντή του Σχολείου τον κο Κυριάκο Κυριακούλη πάντα πρωτοπόρο και παρόντα εκατό τοις εκατό στις σημαντικές δράσεις που προάγουν πολιτισμό, σεβασμό, ανθρωπιά.

Τους συγγραφείς Κωστή Α.Μακρή και Κώστα Στοφόρο για την αφιλοκερδή προσφορά τους και την ευαισθησία τους στην Περιβαλλοντική Προστασία της Ρόδου.

Εν αναμονή της έκδοσης του παραμυθιού σας παρουσιάζουμε μια συγκεντρωτική εικόνα με τις ζωγραφιές των μαθητών και ξαναθυμόμαστε την ζεστή εκδήλωση του περιοδικού μας τον Ιανουάριο του 2018 στην Αθήνα.

SHARE
RELATED POSTS
kxhc_jghl.jpg
Kι άλλη βράβευση για το “Ροδίων Παιδεία” σε ραδιοφωνικά μονοπάτια: «Το σχολείο που ζήσαμε – Το σχολείο που ονειρευόμαστε»
d55504d0-c7d2-4bb3-bfb1-a9c5f5c7d924.jpg
Εντυπωσιασμένοι οι Αυστριακοί δημοσιογράφοι (εκπρόσωποι ΜΜΕ) από την φιλοξενία της Ρόδου
Η “θλιβερή πρωτιά” της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου!, του Χαράλαμπου Κόκκινου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.