Αθλητικά/Αθλητισμό

Η βραδιά ανήκε στον Τίμο, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Μόνο στη Ρόδο-Αποστόλου Παύλου 50, Βενετοκλέων, – Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ), Λεωφόρος Κρεμαστής & «Πηγές Καλλιθέας»

 

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

  Ο κλήρος πέφτει απόψε στον δευτεραθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό (παίζει με την Τότεναμ στο Νέο Φάληρο) και στη συνήθως μέτρια Σαχτάρ (υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι), και αξίζει να διαπιστώσουμε αν θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν το «Βατερλώ» των αγγλικών ομάδων στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήδη, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, στο Λονδίνο και στη Νάπολι, η Τσέλσι και η κάτοχος του τίτλου Λίβερπουλ, αντίστοιχα, ηττήθηκαν καθαρά από την «πονηρή» Βαλένθια και την ενισχυμένη ομάδα της πρωτεύουσας της Καμπανίας, στην οποία κάνει μια τρίτη καριέρα ο δικός μας Κώστας Μανωλάς.

Μη διαθέτοντας τον συνδρομητικό δίαυλο της «Κοσμ-οτέ», δεν είχα τύχη ποδοσφαιρικής επιλογής, αν και το ήθελα πολύ, αφού μυριζόμουν γκολ (21 σημειώθηκαν!) και συγκινήσεις. Δυστυχώς, πέρασα το δίωρο μέσα σε ένα ακατάσχετο πιστολίδι (μετά αίματος), που πρόσφεραν χθες οι ταινίες των μεγάλων ιδιωτικών καναλιών και κάπου ένιωσα ηλίθιος για τις (υποχρεωτικές) επιλογές μου. Με τη λήξη των αγώνων, αναζήτησα τον πίνακα αποτελεσμάτων μέσω του διαδικτύου και πληροφορήθηκα ό,τι είχε προκύψει «σε κάρτες»! Νομίζω πως η Μπαρτσελόνα με το 0-0 έδειξε ένα μικρό ντεφορμάρισμα, οι Ίντερ και Λυών κατάλαβαν πως δεν πρόκειται να κάνουν περίπατο και ότι η «νεόπλουτη» Σάλτσμπουργκ και ο νεανικός Άγιαξ θα παίξουν σοβαρούς ρόλους στη διοργάνωση. Αν, πάντως, αναζητήσει κάποιος το πρόσωπο της βραδιάς, πιστεύω πως πρέπει να σταθεί στον διεθνή Γερμανό στράικερ της Λειψίας Τίμο Βέρνερ, που με δύο γκολ πάγωσε για τα καλά τους οπαδούς της Μπενφίκα στο περίφημο Ντα Λουζ της Λισαβόνας.

Τα υπόλοιπα επί της οθόνης…

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Ο ΠΑΟ δύο χρόνια μετά τον Παύλο…, του Γιώργου Αρκουλή
Αργεντινή: «σαν αόρατος θίασος»…, του Γιώργου Αρκουλή
Ορισμός της ατιμωρησίας!, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.