Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

«Ζαλισμένοι» από τα led… «Χαμένοι» στις τράπουλες και το «διαζύγιο» με την κοινωνία… , του Χαράλαμπου Κόκκινου [Χωρ.Αντιπ. Δωδεκανήσου]

Spread the love

…και το «διαζύγιο» με την κοινωνία… μεγαλώνει…

Νέο ατόπημα του κ. Χατζημάρκου και του κ. Μπιζά

Είναι εμφανές ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα τα πολιτικά αδιέξοδα για τον κ. Χατζημάρκο και τη στενή πολιτική του παρέα στενεύουν. Η Δικαιοσύνη ερευνά το διαγωνισμό της Π.Ν.Αι. για την προμήθεια λαμπτήρων led προϋπολογισμού 4,5 εκ. € και το σύνολο της αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο καταγγέλλει τις νέες μεθοδεύσεις για τον καινούριο διαγωνισμό για τα led. Την ίδια ώρα ανακοινώσεις που αφορούν «τράπουλες», συγγενείς, έμμισθους/ες πολιτικούς φίλους/ες συνεργάτες/ιδες, παραμένουν κι αυτά αναπάντητα.

Δυστυχώς η πολιτική αρχή παρουσιάζεται «ζαλισμένη» από τα led, «χαμένη» στις «τράπουλες» και με το διαζύγιο με την κοινωνία διαρκώς να μεγαλώνει.

Έτσι ερμηνεύεται η προκλητική, αυταρχική και αντιδημοκρατική στάση του κ. Χατζημάρκου και του κ. Μπιζά, να μη δεχθούν να εισηγηθώ και να συζητηθούν στην ημερήσια διάταξη του Περιφερειακού Συμβουλίου τα θέματα που αφορούν άμεσα τους νησιώτες μας, όπως:

– την Πολιτική Προστασία στην Π.Ε. Δωδεκανήσου,

– τα ακριβά εισιτήρια των αεροπορικών εταιρειών στην περιοχή μας και

– το ζήτημα της διατήρησης της λειτουργίας της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ., το οποίο ο κ. περιφερειάρχης αποφάσισε να εισηγηθεί άλλος συνάδελφος λόγω εμπάθειας στο πρόσωπό μου.

Είναι θλιβερό το πώς λειτουργεί ο κ. Χατζημάρκος, ο κ. Μπιζάς και η παρέα τους. Περιφρόνησαν τα εμπρόθεσμα υπηρεσιακά έγγραφά μου – αιτήματα (α.π. 301/13.11.2018 & 305/15.11.2018) για τα παραπάνω θέματα, περιφρόνησαν και δεν απάντησαν και τη διαμαρτυρία μου για αυτήν τους την τακτική με το α.π. 311/21.11.2018 έγγραφό μου.

Ένα είναι βέβαιο: ότι η κοινωνία ξέρει και θα μάθει ακόμα περισσότερα και δεν πρόκειται να ανεχθεί τα καπρίτσια τους, τα πάθη τους και την κακοδιοίκησή τους.

Υ.Γ. 1: Όπως πάντα η τοποθέτησή μου είναι πολιτικού χαρακτήρα, σε αντίθεση με αυτούς και είναι στη διάθεση του/ης καθενός/μιάς τα υπηρεσιακά μου έγγραφα.

Υ.Γ. 2: Κατά την προσφιλή τους τακτική, ας απαντήσει κάποιος έμμισθος συνεργάτης τους, ή το «περιβόητο» γραφείο τύπου της Π.Ν.Αι., που αποστέλλει «χορηγούμενες» ανακοινώσεις στα Μ.Μ.Ε. και τα στελέχη του «λιβανίζουν» τον περιφερειάρχη και υβρίζουν όποιον από μας ασκεί κριτική!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Ο κος  Xαράλαμπος Κόκκινος είναι Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

 

SHARE
RELATED POSTS
Στρατηγός ε.α. Νικόλαος Μανωλάκος υποψήφιος με την ΝΔ στην Α’ Πειραιώς και Νήσων
Της Άρνης το Πικρό Νερό ή αλλιώς συγχωρώ τον Σάκη Στάγκα, του Σάββα Πεταλά
H κατάρρευση της εμπιστοσύνης, του Πάνου Μπιτσαξή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.