Το σχόλιο της ημέρας

Ευρώπη και Τουρκία, του Πάνου Μπιτσαξή

Spread the love

Θα το βρείτε: σε “Πολιτεία”, “Πρωτοπορία” Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Πάτρας, “Ιανός” Αθήνας και Θεσσαλονίκης, και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και του εξωτερικού που θα ζητηθεί σε 2-5 ημέρες. β) ΗΠΑ μέσω του “Εθνικού Κήρυκα”. γ)στις εκδόσεις Φίλντισι on line, με μειλ ή τηλεφωνικά 210 65 40 170 – [email protected]

όλα τα συγγραφικά έσοδα θα διατεθούν σε οικογένειες με παιδικό καρκίνο.

Πάνος Μπιτσαξής

• Το προσχέδιο συμπερασμάτων της συνόδου κορυφής για τη Τουρκία που είδε το φως της δημοσιότητας, είναι το είδος κειμένου που δεν ξέρει κανείς ποιος το έγραψε, αυτός που το έγραψε δεν ήξερε τι ήθελε να πει, προκαλεί μεγάλη ανία, όλοι συμφωνούν με τα γραφόμενα αλλά μετά από μια μέρα, δεν θυμούνται σε τι συμφώνησαν και βαριούνται να το ξαναδιαβάσουν.

Αν βρεθεί επιμελής και το διαβάσει προσεκτικά το μόνο που θα ρωτήσει είναι «δηλαδή τι θέλετε να πείτε;». Όταν του το εξηγήσεις θα πει. «Α, δηλαδή το συμπέρασμα είναι ότι δεν υπάρχει συμπέρασμα».

Θα περιμένουμε ασφαλώς να δούμε το τελικό κείμενο. Όταν όμως προσανατολίζεις μια ολόκληρη πολιτική σε κάτι που δεν βγαίνει χάνεις και το πλεονέκτημα της απειλής. Την ακυρώνεις. Διαπράττεις καίριο στρατηγικό σφάλμα.

Αν μείνει έτσι είμαι βέβαιος πως ο Ερντογάν δεν θα το διαβάσει. Θα του πουν οι συνεργάτες του. Μην ασχολείστε, μεγαλειότατε, δεν έχει καμιά σημασία.

Catering-Συνέδρια-Γάμοι-Βαπτίσεις-Εκδηλώσεις

Απ.Παύλου 50 (Ανάληψη)-Βενετοκλέων (Στ.Διαγόρας)-Ρόδου-Λίνδου (ΙΚΑ)-Λεωφ.Κρεμαστής-Πηγές Καλλιθέας (Μάϊος-Οκτώβριος

Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Το σχόλιο της ημέρας: κορονοϊός και διαρρήκτες, του Πάνου Μπιτσαξή
Η κυρία Μενδώνη δεν είναι πολιτικός!, του Μάνου Στεφανίδη
Περί πειθαρχίας και πειθούς, του Πάνου Μπιτσαξή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.